Zlatan startet 32-årsfeiringen tidlig

Det meste handlet om Zlatan Ibrahimovic da Paris Saint-Germain slo Benfica 3-0 i mesterligaen onsdag. Han tjuvstartet sin egen bursdagsfeiring.

Zlatan satte standarden med scoring etter bare fem minutter og ga seg selv en tidlig presang. Svensken fyller nemlig 32 år torsdag.

20 minutter senere hadde Marquinhos økt til 2-0. 19-åringen var framme på en corner og nettet lett etter at en hælpasning fra Zlatan satte Benfica-målvakten sjakk matt.

Fem minutter senere steg Zlatan til værs på en corner fra Thiago Motta og stusset ballen i mål ved lengste stolpe.

I annen omgang ble det ikke flere scoringer, men Zlatan og hans lagkamerater hadde allerede gjort jobben.

I Anderlecht var det duket for en annen feiring. Konstantinos Mitroglou sto for samtlige tre mål da Olympiakos tok en sterk borteseier. (©NTB)