Villas-Boas kritiserer «skammelige» FA

Tottenham-manager André Villas-Boas mener Fernando Torres slapp unna altfor billig etter å ha kloret Spurs-stopper Jan Vertonghen.

Det engelske fotballforbundet (FA) besluttet tirsdag at Torres ikke får noen straff utover suspensjonen på én kamp. Chelsea-spissen ble utvist for to gule kort i helgens 1-1-kamp på White Hart Lane.

Siden dommeren hadde oversikt over situasjonen der spanjolen satte «klørne» i Vertonghens ansikt, kunne ikke FA ilegge Torres ytterligere straff. Villas-Boas reagerte ved å si at han ikke skjønner hvordan forbundet har kommet fram til sin «vits av en avgjørelse».

– Det blir nesten en farseaktig avgjørelse. Det spiller ingen rolle for meg hvilken spiller eller klubb som er involvert. Jeg vil ikke så tvil rundt Fernandos eller deres managers (José Mourinho) integritet, men ønsker bare forsvare vår posisjon. Jeg synes FA har tatt en utrolig avgjørelse. Det er nesten en vits, sa portugiseren onsdag.

– Hvordan kan du se bildene klart og komme fram til at han ikke skal straffes for noe som er utenfor all profesjonell oppførsel? Jeg synes avgjørelsen er skammelig, la han til.

Villas-Boas understreket at han ikke ønsker Torres suspendert for å svekke Chelsea. (©NTB)