Solbakken tror ikke Ancelotti hviler spillere

Ståle Solbakken er sikker på at Real Madrid stiller med toppet lag i mesterligakampen mot FC København onsdag.

Real knuste Galatasaray 6-1 i første kamp i gruppespillet, mens FCK klarte 1-1 mot Juventus. Spanjolene er store favoritter foran møtet med Solbakkens lag, men nordmannen tror ikke Real-trener Carlo Ancelotti vil hvile mange spillere.

– Det er viktig å vinne gruppen. Hvis du ender som toer, får du en gruppevinner i åttedelsfinalen. Det kan bli Barcelona, Bayern München eller Borussia Dortmund. Ancelotti vil ikke spare spillere og risikere å bli nummer to, sier Solbakken før oppgjøret på Santiago Bernabéu.

FCK-treneren tror likevel at Ancelotti kommer til å gjøre fire-fem endringer på laget sitt fra 0-1-tapet til byrival Atlético i La Liga sist helg. Gareth Bale er uaktuell på grunn av en lårskade.

Solbakken mener at Ancelotti har stor respekt for den danske klubben. I 2011 var Ancelotti manager i Chelsea da engelskmennene slo ut FCK i åttedelsfinalen.

– Ancelotti var svært heldig den gangen. Hvis vi hadde møtt Chelsea før vinterpausen, så hadde vi gått videre og ikke dem. Vi var bedre enn Chelsea før jul det året, men så fikk vi seks-sju ukers vinterpause, og det gjorde det vanskelig for oss, sier Solbakken. (©NTB)