Mr XF Royal (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)
Mr XF Royal (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)

Dobbeljackpot på Bjerke i kveld

Det er 1,6 millioner kroner i sekserpotten i kveldens V65-løp.

I tillegg til 1,4 millioner overført fra forrige løp på Bjerke kommer 226 807 kroner fra gårsdagens V64 på Jägersro inn i potten.

TV 2s traveksperter har lagt ut andelskuponger for kveldens jackpot-runde på Bjerke og lørdagens V75 på Leangen du kan kjøpe.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av kveldens V65-omgang på Bjerke:

HER ER TV 2S EKSPERTKUPONG:

V65-1: Det er fine løp på Bjerke i dag. 7 Raggmunken er favoritt, men litt overspilt. Har møtt eliten de to siste gangene. Kjøres av en amatørkusk og står i et dårlig spor. Er avhengig av å få det lett. 3 Fetter’n T.G. var veldig uheldig sist og står i et fint spor. Kan overta teten tidlig med litt flaks. 9 Torpa J. satt fast i den siste starten sin. Vant et lignende V75-løp på Biri i juni da den holdt unna for Fetter’n T.G. 8 Briskeby Rauen er undervurdert. Var ute på for kort distanse med voltestart sist. Dårlig spor men har fordel av autostart. 6 Torpa Glad spurtet bra på Bjerke mot flere av disse hestene nest sist.

V65-2: Åpent løp. 10 Elegant og 6 Valle Ann er hester i kjempeform. Elegant tok en solid seier sist mens Valle Ann gikk et kjempeløp til tross for galopp sist. Begge møter litt hardere motstand og Valle Ann har ingen fordel av distansen. 3 Aaby Elda avsluttet bra etter pause sist og 7 Sølvbergs Knekten var god i samme løp. 9 Solberg Rasken var også god i samme løp, og alle disse fem hestene må regnes med. 4 Moe Kringsjå, 5 Oddvar og 2 Skøylill er skrellkandidater. 1 Røstekongen blir kraftig kuskeforbedret men det er spørsmålstegn ved formen. Her bør det garderes.

V65-3: 3 Cloud Connected var god fra start sist og ble nummer tre bak to veldig gode hester. Gunstig med spor 2 da 1 Raymans Pride er strøket. 9 Arthurian Hanover var litt heldig som vant sist når en annen hest ble disket fra seieren. 10 Samsaia hadde antagelig litt krefter igjen etter femteplassen i Hoppederby. 12 Playwood S.L. er en luring som kom ut etter pause og ble nummer seks på Biri sist mot hard motstand. Enklere motstand denne gang med et løp i kroppen og en halv runde kortere løp.

V65-4: 1 Conquestador B.R. ble nummer to i kriteriet. Olle Goop er ikke like flink som sønnen Bjørn som har kjørt de to siste løpene. Hesten er heller ikke spesielt startrask og det er fare for at den kan bli overflydd fra start. Det kan bety posisjonsproblemer. Conquestador B.R. er førstevalg, men for tung favoritt. 7 Becky’s Serious leverte et solid løp i kriteriet og var den hesten som dro frem Conquestador B.R. til teten. 2 Golden Street ble nummer tre i kriteriet og står fint til i kveld. 4 Manley satt fast i kriteriet. 5 Mr. Nelson spurtet bra etter sen åpning i samme løp. 6 Obi ble bortkjørt i kriteriekvalifiseringen sin og kan være et fjerde-femtevalg her. Det er litt for stor forskjell i kryssene, da mange av disse hestene er i flott utvikling.

V65-5: Her vil det bli veldig hard kjøring fra startsiden mellom de fire innerste hestene som alle er startraske og særlig 3 Howthehaloareyou. Fint løp for 5 Mr. X.F. Royal som kan falle ned i en fin posisjon. Mr. X.F. Royal har vært best i denne klassen en stund. 6 Acolyte Hanover kan bli største utfordrer men Mr. X.F. Royal er nok en bankerkandidat.

V65-6: 5 Sejr Gammelsbæk tapte som favoritt på Klosterskogen sist. Galopperte fra start og kom veldig bra tilbake i hardt selskap. Dersom 4 Fux Pride tar teten kan antagelig Sejr Gammelsbæk kjøre frem og overta. Dersom 1 Rapido Va Bene tar teten vil den bli vanskeligere å ta igjen. 3 Photo Va Bene har vært strålende og imponert i tidligere seiersløp. Sejr Gammelsbæk er favoritt sammen med 3 og 1.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER