TRIST: Erton Fejzullahu liker ikke at Per Mathias Høgmo gir seg i Djurgården etter sesongen. (Foto: Montasje NTB/scanpix)
TRIST: Erton Fejzullahu liker ikke at Per Mathias Høgmo gir seg i Djurgården etter sesongen. (Foto: Montasje NTB/scanpix)

Svensk landslagsspiller trist over Høgmo-exit

Erton Fejzullahu (25) kommer til å savne Djurgården-treneren når han forsvinner etter sesongen.

Halmstad-Djurgården 1-4

Erton Fejzullahu ble helten da Djurgården banket Halmstad 4-1 på bortebane i Allsvenskan søndag.

Høgmo overtok fredag som norsk landslagssjef, og han forsvinner dermed som Djurgården-trener etter sesongen. I løpet av 20 kamper har han løftet laget fra siste- til sjuendeplass og berget Allsvenskan-kontrakten.

Fejzullahu, som sto bak 1-0- og 2-0-målet søndag, mente det er «trist og dårlig» at han og lagkameratene mister den norske treneren.

– Nå kommer det en ny trener som kanskje har et nytt spillesystem og tar med seg nye spillere. Da må vi begynne på nytt igjen. Det viktigste Per-Mathias har tilført er ro. Han har fått oss til å forstå at ikke skal stresse, men beholde roen og tro på oss selv, sa tomålsscoreren.

Les også: Tippeliga-trenere kobles til jobben som Høgmos erstatter

Han knekte Halmstad med en tidlig scoring i hver omgang. Tidligere Tromsø-spiss Aleksandar Prijovic gjorde 3-0, mens Amadou Jawo scoret 4-1-målet i det 84. minuttet.

– Det er morsomt å se at det løsner for Erton. Jeg har sett tegn på treningene, og han tok et langt steg i riktig retning i dag, sa Høgmo etter den sterke seieren.

25-åringen har spilt tre landskamper og scoret ett mål for det svenske landslaget i år.(©NTB)