hødd2
hødd2
tippesaken_header
tippesaken_header

Gjemselund-oppgjøret på oddskupongen søndag

To divisjoner kan skille dagens duellanter neste sesong

Dobbelen med Burnley og Atlético Madrid til 8,50 i odds satt i går. Det ble overskudd på spillforslagene i august, og med over en dobling av pengene denne uken, er pent pluss sikret for september.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Kongsvinger IL - Hødd H: 2,20 U: 3,20 B: 2,70

Totalodds: 2,70

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Kongsvinger IL - Hødd H: 2,20 U: 3,20 B: 2,70

Kongsvinger har med 6-6-9 tre poeng ned til de to lagene under streken de kan bli tatt igjen av. Vertene 0-1-2 på sine siste tre. To viktige poeng glapp på overtid i 1-1-kampen her mot Bryne før 1-3-tapet borte for Stabæk. Skadelisten er forlenget med rutinerte Nystuen (f), noe som kan bli veldig kostbart i innspurten. Larsen (m) soner. Hødd har spilt seg opp til tredjeplass, fem poeng bak toer Stabæk. Gjestene har tatt ti poeng på sine fire siste. Etter 1-1 borte mot Ranheim vant de 2-0 hjemme over Ullensaker/Kisa. Bortelaget har slitt med en del skader, men nå er bare Heltne (m) skadet. Standal (a) er suspendert. Hødd vant det omvendte oppgjøret 1-0, og de skal ha fine sjanser til en ny seier mot et formsvakt og langt fra toppet KIL.

Få gratis kortleser her