macho
macho

Get-ligaens hardhauser i ordkrig: – Du blir ikke tøffere av å ta 170 kilo i benk, Ylven

Tommy Kristiansen erter på seg Lørenskogs Martin Laumann Ylven før oppgjøret mellom Lørenskog og Stavanger Oilers i kveld.

Oslo/Stavanger (TV 2 Sporten): – Jeg er ikke størst, bare tøffest. Du blir ikke tøffere av å ta 170 kilo i benken, Ylven, smiler Kristiansen og sender et stikk i retning Lørenskogs muskelbunt, som kvitterte for en scoring på Jordal torsdag.

Twitter-feide
– Her i Lørenskog tar vi mer i skjorte og olabukse enn dere gjør i treningstøy i Stavanger, så jeg tror vi er godt forberedt, kontrer Martil Laumann Ylven.

Duellen startet da Kristiansen postet en tweet om Ylven etter dette oppslaget på tv2.no:

Der skriver han: «Ylven er best med sand under beina. #strandløve».

Lørenskog-spilleren hadde ikke sett tweeten før TV 2 viser han den.

– Jeg er jo ikke på Twitter, så den var ny for meg. Men jeg gjør meg nok bedre på stranda enn Tommy ja, svarer Ylven.

Storoppgjør på Lørenskog
Både Stavanger Oilers og Lørenskog taptne kenpent i sine kamper mot henholdsvis Lillehammer og Vålerenga torsdag, og det er en revansjesugen Ylven som ønsker Kristiansen og resten av troppen velkommen til sesongens første oppgjør mellom de to topplagene.

– Jeg syns det er gøy at det er noen i ligaen med litt pondus, men han skal ha det klinkende klart for seg at ingen i Lørenskog er redd for Tommy. Vi veit det blir en tøff kamp, men vi skal fortsette det gode arbeidet så går det bra mot Oilers. Så det er bare å ønske velkommen til grotta, avslutter Ylven med et smil.

Kampen mellom Lørenskog og Stavanger Oilers ser du på tv2sumo.no klokka 16.00.