MEDIEPAUSE: Nicki Bille Nielsen tar en pause fra media inntil videre.
MEDIEPAUSE: Nicki Bille Nielsen tar en pause fra media inntil videre.

Bille Nielsen er med mot Sarpsborg

Men RBK-spissen tar mediepause.

Nicki Bille Nielsen markerte seg igjen med negativt fortegn fredag. Den danske spissen ble arrestert etter at han ifølge politiloggen rev ned glass, spyttet på en ansatt og slo etter folk etter at han forlot puben Three Lions natt til fredag.

Les også: Dansk ekspert: – Bille Nielsen bør utestenges fra landslaget

Eget ønske

Fredag ettermiddag bekreftet Bille Nielsen politiets versjon av det som skjedde i Trondheim sentrum natt til fredag, og sier han beklager på det sterkeste.

Nå tar RBK-spissen en pause fra media inntil videre, det melder Rosenborg på sine hjemmesider.

– Nicki Bille Nielsen tar en mediefri perioden inntil videre. Etter ønske fra spilleren selv vurderte vi det som fornuftig på dette tidspunktet, bekrefter sportslig leder i RBK, Erik Hoftun.

Rbk.no skriver at dansken er med i troppen som møter Sarpsborg søndag.

Endte på glattcelle

Nielsen måtte overnatte på glattcelle, ble anmeldt av politiet og fikk med seg en bot på 10.000 kroner hjem. RBK-ledelsen uttalte at de ønsket at alle spillerne i klubben skal ha folkeskikk, men at de kun lyktes delvis med dette.

Les også: Nicki Bille Nielsen arrestert for ordensforstyrrelser

Etter flere møter på Lerkendal fredag ettermiddag, der også spillerutvalget ble involvert, var konklusjonen klar. Dansken får en skriftlig advarsel med beskjed om at sparken venter ved lignende overtramp i fremtiden.

– Jeg tar det fulle og hele ansvaret for det som skjedde. Jeg var full, og jeg beklager veldig mye. Både overfor klubben, spillerne, politiet, supporterne og alle som blir involvert. Det er fullstendig uakseptabel oppførsel fra min side, og det skal ikke skje igjen. Det lover jeg, sier Bille Nielsen til adressa.no.