UNITED AKTUELL: Ander Herrera var nok frustrert over Manchester Uniteds klønete forsøk på å kjøpe ham på Deadline Day. (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)
UNITED AKTUELL: Ander Herrera var nok frustrert over Manchester Uniteds klønete forsøk på å kjøpe ham på Deadline Day. (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Manchester United gjør et nytt Herrera-forsøk

Og Didier Drogba kan bli spillende trener. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Kaoset rundt Ander Herrera ble langt på vei symbolet på Manchester Uniteds mislykkede overgangsvindu. Var de tre advokatene som dukket opp på Det spanske fotballforbundet sendt dit av Manchester United? Eller forhandlet de på vegne av de engelske ligamesterne av egen vilje? Nå skriver The Telegraph at Manchester United har sendt speidere til Spania for å følge Herrera tett den kommende tiden, og et nytt bud i januar kan være på trappene. Men hvem sender David Moyes til Spania for å forhandle med Athletic Bilbao? Det er i hvert fall tre advokater som gjerne tar jobben.

Les også: Solskjær: – Dæhli er god nok for Manchester Uniteds førstelag
Les også: Villas-Boas innrømmer: – Er i regelmessig kontakt med PSG-presidenten

Nemanja Vidic er inne i sitt siste kontraktsår med Manchester United. Og serberen har aldri lagt skjul på at han kan tenke seg å bo i et mer behagelig klima enn det Manchester kan tilby. I likhet med sin stopperkollega Rio Ferdinand, så klarer ikke 31-åringen å reversere aldringsprosessen, og Manchester United vil bare tilby ham en ettårskontrakt. Men i AC Milan er man ikke redd for å satse på spillere som har noen modningsår på baken. Ifølge Tutto Mercato skal Rossoneri se for seg et lite bosmankupp til sommeren, hvor de henter både Vidic og Real Madrid-keeper Iker Casillas.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL TIL VARMEN: Nemanja Vidic kan havne i AC Milan neste sesong. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
VIL TIL VARMEN: Nemanja Vidic kan havne i AC Milan neste sesong. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Arsenal var interessert i det tyske stortalentet Julian Draxler i sommer, men 20-åringen ville ikke sette plassen sin i Tysklands VM-tropp i fare med et klubbytte denne sommeren. Men neste sommer tyder det meste på at midtbanespilleren forlater Schalke 04. Gelsenkirchen-klubben har allerede erstatteren på plass i 18 år gamle Max Meyer. Meyer debuterte i cupkampen mot Darmstadt, og var banens beste spiller. Men Arsenal må nok regne med å måtte kjempe for Draxler. Real Madrid skal også være interessert, og unggutten har aldri lagt skjul på at han drømmer om å spille i Spania, skriver Bild.

Les også: Liverpool-direktør: – Suárez har skadet merkevaren vår
Les også: Aston Villa-forsvarer vokste opp i Danmarks tøffeste strøk – tre nære venner knivdrept

En annen spiller Arsenal har fulgt lenge er den franske midtbanespilleren Giannelli Imbula. Men 21-åringen valgte i sommer å ta steget fra Guingamp til Marseille. Etter en strålende start på karrieren i sin nye klubb, har prisen på Imbula blitt fire ganger så høy. Og det er da klubber som Chelsea kommer på banen. Ifølge Daily Express topper nå Imbula Jose Mourinhos ønskeliste når overgangsvinduet åpner i januar.

Har du hørt om Ryan Gauld? 17-åringen har herjet for Dundee United denne sesongen, og har fanget oppmerksomheten til Real Madrid. Ifølge Daily Mail ønsker den spanske storklubben å sikre seg «Mini-Messi», som han også kalles.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SUPERTALENT: Dundee Uniteds Ryan Gauld står på flere storklubbers ønskeliste. (Foto: Jeff Holmes/Pa Photos)
SUPERTALENT: Dundee Uniteds Ryan Gauld står på flere storklubbers ønskeliste. (Foto: Jeff Holmes/Pa Photos)

Aiden McGeady har ikke planer om å forlenge kontrakten sin med Spartak Moskva, og den russiske klubben vil gjerne kvitte seg med iren i januar mens de fortsatt kan få penger for ham. Aston Villa, Everton og Fulham skal alle være interessert i driblevingen, men ifølge Izvestia er ingen av klubbene interessert i å betale det Spartak vil ha for ham.

Les også: Moyes' beskjed til Kagawa: – Vi forventer mer
Les også: Pique og Arbeloa i Twitter-feide etter omdiskutert straffe

Zenit St. Petersburg er fortsatt på jakt etter en defensiv midtbanespiller som kan erstatte Igor Denisov forsvant til Dinamo Moskva. Tidligere i uken ble Anzji Makhatsjkalas kaptein Jucilei koblet til klubben. Nå skriver Izvestia at en annen spiller som har fanget klubbens oppmerksomhet er Steven Defour. 26-åringen er ikke fremmed for å forlate Porto, og kan bli gjenforent i Zenit med sin gamle lagkamerat fra Standard Liege Axel Witsel.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Steven Defour kan havne i Zenit St. Petersburg. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
ETTERTRAKTET: Steven Defour kan havne i Zenit St. Petersburg. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

En som kan komme til å forlate Zenit St. Petersburg er den italienske venstrebacken Dominico Criscito. 26-åringen er akkurat tilbake etter et halvt år på sidelinjen med skade. Men Izvestia melder at Inter kan være interessert i å hente Criscito tilbake til Italia allerede i januar. Zenit St. Petersburg har allerede Cristian Ansaldi på plass, men selger ikke Criscito billig. Interesserte klubber må ut med minst 120 millioner kroner for å hente ham.

Les også: Norsk 14-åring storspilte for Liverpool
Les også: Utestengte landslagsspiller for doping - så ombestemte FIFA seg

Galatasaray kvittet seg med trener Fatih Terim tidligere i uken. Ifølge Daily Mirror kan nå Didier Drogba få ansvaret til en permanent erstatter er på plass. Den tidligere Chelsea-spissen kan fungere som spillende trener mens klubben leter etter et toppnavn. Roberto Di Matteo og Roberto Mancini omtales som de største favorittene til jobben.

TANKEFULL: Didier Drogba kan få hodebry dersom han blir spillende trener for Galatasaray. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
TANKEFULL: Didier Drogba kan få hodebry dersom han blir spillende trener for Galatasaray. (Foto: Nigel French/Pa Photos)