Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com

Jackpot-runde på Momarken i kveld

615.706kr overføres fra forrige runde på Leangen til kveldens V65-runde.

Det er tilsynelatende favorittpreget på Momarken i kveld men flere av favorittene er usikre.

TV 2s traveksperter Morten Langli og Anders Mikkelborg har lagt ut andelskuponger for kveldens V65 på Momarken som du kan kjøpe.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Her er travekspert Morten Rustads vurdering av lørdagens V75-omgang:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1: 10 Mirabell Choice er favoritt, men den er usikker da den har galoppert de fire siste løpene. Den var strålende etter galopp sist og vant blant annet foran onsdagens V75-vinner Bourbon Street. Mirabell Choice vil vinne dersom den går feilfritt. 11 Lucky Hall har gode muligheter dersom favoritten galopperer. Vant fra tet i Åmål sist og er i form. En tenkbar skrellhest er 6 L.A.’s Harmony som har vist fin form en stund.

V65-2: 4 Reitpål er en overspilt favoritt som er en brukbar sprinter. Vant et sprintløp nest sist da den så vidt holdt unna for 3 Enge Jo. 5 Store Johan var også positiv i det løpet og er i kjempeform – en undervurdert hest spesielt i forhold til Reitpål. 9 Lome Jarl er den klart beste hesten i løpet. Skuffet sist men i normal form kan den fort vinne. 2 Spiklita er en startrask sprinter i form. 6 Nebbenes Helen har bedre form enn raden sier. 12 Spik Pålly er i form men står i dårlig spor. 10 Reit Even galopperte nest sist mot gode hester og kan overraske. Lome Jarl vinner dette løpet hvis den er i form og alt stemmer.

V65-3: 5 Global One leverte en fin norgesdebut på Biri og er en naturlig favoritt i et relativt svakt felt. Se litt opp for 1 Bungee Jumper som er kraftig kuskeforsterket. 11 Mr. Beach vant greit sist, men aberet er at eier Morten Strand kjører selv. Det hører med til historien at Strand har vunnet to av de tre siste og har muligens selvtillit selv om han har amatørstatus. Litt begrenset løp.

V65-4: 2 Novel Broline er en grei favoritt, men det er vanskelig å si hvor rask den er bak startbilen. De to siste løpene har vært solide og den kan fort vinne igjen, men det er flere gode hester i dette løpet så her kan man gardere. 4 Patrick galopperte i siste sving sist og mistet en topplassering på det. Vant de to foregående. Hester som kan sjokkere er 6 Top Tee som er en startrask sprinter, 10 Restless Explosion som skuffet sist men var god gangen før og 8 Barack var god sist men tapte mye på startgalopp. 12 Concorde W. har vært god men står i et dårlig spor. Flere med sjokkmulighet hvis Novel Broline svikter.

V65-5: 3 Ulsrud Ulf er dagens bankerkandidat. Fint spor, et godt løp i kroppen og passende distanse mot en del halvbegrensede hester. 11 Anneros Karl hentet inn tillegg på Ulsrud Ulf i fjor og har gått to gode løp i år. Ugunstig spor for Anneros Karl, så Ulsrud Ulf er storfavoritt.

V65-6: 5 Prayer Ås er en lynrask sprinter som sikte på å overta teten dersom den klarer å gå forbi 4 Writing Hall. Writing Hall har vist fryktelig fin form men vil antagelig slippe teten. 2 Mastery Ås er en annen hest i form. 6 King Cobol er veldig startrask og satt stengt på Færjestad sist. Står på utsiden av Prayer Ås og kan neppe vinne noen lengder på den. 9 G.H. Trotter er kanskje farligst for favoritten. Det er enda flere gode hester i dette løpet, som 11 Twins Torpedo, 8 Credicity og 7 French Prestige. Her er det mange potensielle vinnere dersom Prayer Ås feiler.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER