Mos scoret for OB

Mostafa Abdellaoue scoret det første målet da OB tok seg videre i den danske cupen med 2-0-seier over Svendborg onsdag.

Mos og Rasmus Falk scoret med ett minutts mellomrom mot slutten av første omgang, og dermed var lokaloppgjøret punktert. Espen Ruud og Mos spilte begge hele kampen for OB.

Daniel Braaten var ubenyttet reserve da et noe B-preget FC København tok seg videre med 4-2 over Hvidovre. Ståle Solbakken så César Santin score allerede etter 32 sekunder, men samtidig skade seg i sammenstøtet med keeper.

Santin, som var kaptein for dagen, spilte likevel videre til pause og serverte pasningen da Youssef Toutouh scoret sitt første mål for FCK. Igor Vetokele og Marvin Pourie scoret i annen omgang.

Dagens overraskelse sto Fredericia for, ved å slå superligaklubben Sønderjyske 4-2 på straffespark etter 1-1 i selve kampen. (©NTB)