UTE RESTEN AV SESONGEN: Den lovende Chelsea spilleren Marco van Ginkel (20) mister resten av sesongen etter skaden han pådro seg i kampen mot Swindon.
UTE RESTEN AV SESONGEN: Den lovende Chelsea spilleren Marco van Ginkel (20) mister resten av sesongen etter skaden han pådro seg i kampen mot Swindon.

Her ryker resten av sesongen for Chelsea-talent

En stygg kneskade holder Marco van Ginkel (20) på sidelinjen resten av sesongen.

Sesongen er over for Chelsea-spiller Marco van Ginkel (20). Unggutten, som kom til Chelsea i sommer etter å ha fullført en overgang den nederlandske klubben Vitesse, er spådd en lysende fremtid på Stamford Bridge.

Men nå må van Ginkel belage seg på et langt opphold på sidelinjen. For i tirsdagens ligacup-kamp mot Swindon pådro unggutten seg en stygg skade i kneet bare fem minutter ut i oppgjøret.

TV-bildene viser at van Ginkel fikk en vridning i kneet som gjorde at han skrek av smerte. Selv om nederlenderen forsøkte å spille videre etter å ha fått behandling, måtte han forlate banen kun få minutter senere. Tester gjort onsdag viser at en alvorlig leddskade i kneet (røket korsbånd) vil holde ham borte fra fotballen i ni måneder. Det skriver The Guardian.

Dermed er van Ginkels håp om en plass i Nederlands VM-tropp til mesterskapet i Brasil neste sommer høyst sannsynlig ute. Den sentrale midtbanespilleren ble kåret til årets unge spiller i Nederland i fjor og var rapportert å skulle ha en viktig rolle i José Mourinhos Chelsea-mannskap denne sesongen.

Se video av skaden øverst på siden!