SENDT UT:   Har var sterk! sa Morten Ramm etter at en PST vakt sendte ham ut igjen. Sammen med makker John Brungot var han sendt ut fra
SENDT UT: Har var sterk! sa Morten Ramm etter at en PST vakt sendte ham ut igjen. Sammen med makker John Brungot var han sendt ut fra "Hedmarksnytt", for å drive oppsøkende hedmarksjournalistikk. (Foto: TV 2)

Her blir Torsdag kveld-duoen kastet ut

De ga seg ut for å være fra «Hedmarksnytt», og ville vite om noen fra Hedmark kommer til å bli statsråd. Men sonderingen på sonderingssamtalene tok raskt slutt.

Av Asle Bentzen

Morten Ramm og John Brungot fra «Torsdag kveld fra Nydalen» stilte på hotellet med strikkejakker og var reportere for «Hedmarksnytt».

TV 2-reporter Aslak Eriksrud var på stedet og forteller at deres ærend var å finne ut om Solberg ville velge statsråder fra Hamar.

De oppsøkende reporterne gikk opp trappa og banket på døren. Så gikk de inn, men rett innenfor sto en av livvaktene fra PST.

Her ser du den uredde reporterduoen gå inn til regjeringssamtalene:

756907

– Hedmarksnytt som John Brungot og jeg har holdt på med, var på jakt etter en sak. Vi ville høre med den nye regjeringen om det noe å hente der for oss. Om det var noe fra Hedmark med i den nye regjeringen, sier Morten Ramm til TV2.no.

De to komikerne forsøkte å komme seg inn til forhandlingslokalene, men ble stoppet av en livvakt fra PST.

– Vi ble geleidet på ryddig vis ut av lokalene. Dette til tross for at jeg presenterte meg som Gjermund fra «Hedmarksnytt», sier Ramm om episoden.

– Han var sterk, sa Ramm da han og makkeren gikk ned igjen fra møterommet.

Følg innspurten i sonderingene i TV2.nos livesenter