blipp
blipp

Dette er drømmejobben til Stian Blipp

– Drømmejobbene har liksom kommet kjapt til meg i det siste, sier «Torsdag kveld»-medlemmet.

Av Line Barka og Anders Myhren

I august ble det kjent at Else Kåss Furuseth sluttet i «Torsdag kveld fra Nydalen» for å prøve å bli Norges Oprah Winfrey. Dermed fikk TV 2s humorprogram to nye medlemmer, Marian Saastad Ottesen og Stian Blipp.

Sistnevnte tok Norge med storm da han entret programlederrollen i storsatsinger som «Idol» og «Norske Talenter».

Les også: Else Kåss Furuseth får eget talkshow

Drømmejobben

Da vi møtte ham under pressevisningen til NRK3-programmet «Prosjekt Perfekt» tirsdag kveld, hadde Blipp gjort seg opp noen tanker rundt hva som vil gjøre hans egen karriere perfekt.

– Hva er drømmejobben?

– Drømmejobben har liksom kommet til meg så kjapt nå i det siste. «Idol» var en drømmejobb, og om ikke «Torsdag kveld» er en drømmejobb så er det i hvert fall en ekstrem morsom jobb, sier Blipp til «God kveld Norge».

– Drømmejobben må jo være å få sitt eget program på sikt ... Kanskje et litt sånn lungt, stilig talkshow.

Les også: Stian Blipp blir nytt medlem i «Torsdag kveld fra Nydalen»

– Er litt som i en barnehage

I «Prosjekt Perfekt» skal Ida Fladen søke det perfekte liv gjennom å ta for seg av alt som finnes av livsstilsråd der ute.

Selv har ikke Stian Blipp tro på et perfekt liv.

– Om jeg har tro på det perfekte liv? Absolutt ikke. Men jeg har troen på jakten på det perfekte liv. Man får jo livsstilsråd slengt i trynet uansett hvor man snur og vender seg. Det er jo nysgjerrighet som gjør at man prøver ting. Hvis noen kommer med et treningsopplegg som gir eightpack på to uker, så blir det sånn «skulle jeg ikke prøvd den?», sier Blipp.

– Så gjør man det og så gir man seg litt og så kommer det en annen og sier «hvis du bare spiser gulrøtter i tre uker, så får du lasersyn», så prøver du det. Jeg prøver mange sånne ting, men jeg gir meg ganske kjapt. Jeg gidder ikke ting lenge.

Enn så lenge ser det ut til at hverdagen med «Torsdag kveld»-gjengen er tilnærmet perfekt for 23-åringen.

– Det er jo dritgøy. Det er en barnehage. Det er jo seks voksne mennesker som leker sammen hver dag og prøver å finne på noe morsomt. Av og til har vi diskusjoner på om vi skal si bæsj eller drite, og så krangler vi litt om det. Så det er som å være i barnehagen igjen, men med seks voksne mennesker. Hverdagen er veldig hektisk fordi det er ikke noe format på «Torsdag kveld». Når torsdagen er ferdig er det en uke til neste gang og da må vi finne på en time med noe nytt. Det er jo litt sånn panikk oppe i det, så det blir til at man sitter hele tiden og tenker på det.

Les også: Programleder Stian Blipp: – Jeg har aldri hatt kjæreste