Stevan Jovetic, Thomas Rogne (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Stevan Jovetic, Thomas Rogne (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Se Citys «b-lag» leke seg til 5-0-seier

Thomas Rogne og Wigan fikk kjørt seg i ligacupen tirsdag.

Manchester City-Wigan 5-0:

Manchester City stilte med et b-preget lag, men valset likevel over Wigan og vant hele 5-0 i ligacupens tredje runde tirsdag kveld.

Dermed fikk City en kjærkommen revansje for 0-1-tapet i FA-cupfinalen i vår. City ledet «bare» 1-0 til pause, men fikk skikkelig fart på sakene mot slutten av 2. omgang og satte inn hele fire scoringer i løpet av en halvtime.

Se alle scoringene og høydepunktene i videovinduet øverst!

Les også: Slik ser du den engelske ligacupen på TV 2

– Samme intensitet som på søndag
City-manager Manuel Pellegrini var svært fornøyd med innsatsen. Ikke minst fordi han gjorde hele ti bytter fra helgens storseier over Manchester United.

– Jeg snakket med spillerne før kampen og sa at vi måtte forsøke å spille på den samme måten som vi gjorde på søndag. Man kan bytte ut navnene (i startoppstillingen), men for meg så var det viktig å se det samme laget i dag som på søndag: Den samme filosofien og den samme intensiteten,sier Pellegrini, ifølge Citys hjemmeside.

Og legger til:

– Det å score tolv mål i løpet av en uke er selvsagt også bra.

Rogne spilte hele kampen
Thomas Rogne spilte hele kampen i Wigans midtforsvar og fikk tidvis kjørt seg på Etihad Stadium. Nordmannen ble blant annet fullstendig distansert i forkant av Stevan Jovetics 2-0-scoring.

Sistnevnte sørget også for 4-0 og fikk dermed to scoringer i sin hjemmedebut for City.

– Det var viktig for Stevan å score og spille bra. Han har ikke spilt tidligere grunnet noen fysiske problemer i begynnelsen av sesongen. Men de to siste ukene så har han jobbet veldig hardt, skryter Pellegrini.

Edin Dzeko, Yaya Touré og Jesús Navas sto bak de øvrige scoringene til de lyseblå.

Pellegrini sparte flere av sine største stjerner fra start, og slapp blant annet til Costel Pantilimon i mål og skadeplagete Micah Richards i forsvaret, samt ungguttene Dedryk Boyata og Marcos Lopes.

Stevan Jovetic, Thomas Rogne (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Stevan Jovetic, Thomas Rogne (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)