Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)

Tysk og norsk på Rekdals kupong

Sjekk Rekdals oddstips her.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på oddsprogrammet (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Teksten under er basert på hans vurdering.

Verken Molde eller Odd hadde noen problemer med å vinne sine kamper i går, men dessverre klarte bare Mjøndalen å slå Elverum med ett mål. Dermed ble det to av tre for Rekdal på gårsdagens oddstips.

I dag ser han mot lavere divisjoner i Norge og Tyskland.

Lever kupongen her!

St. Pauli - Fortuna Düsseldorf (tysk 2. Bundesliga) H: 2,10 U: 3,10 B: 2,65

St Pauli har tre ettmålsseire og ett tap hjemme, og 0-2-1 borte. De slo FSV Frankfurt 2-1 her etter 2-3-tapet i Berlin. Mot FSV var de nest best, men de tok likevel altså alle poengene. Nehrig har vært skadet, men nå er han klar til dyst igjen. Fortuna Düsseldorf har ikke bedre enn 2-2-3 etter nedrykket. Ett poeng er tatt på tre bortekamper. På forrige reise røk de 2-4 i Bielefeld. Sist ble det ikke bedre enn 1-1 hjemme mot Dynamo Dresden. Det er få skader i gjestenes lag, men Bolly, som har startet i fem av kampene, er nå på sidelinjen. Rekdal tror på hjemmeseier til de tyske punkerne.

HamKam - Sandefjord (Adeccoligaen) H: 1,80 U: 3,40 B: 3,50

HamKam er det femte beste hjemmelaget med 6-4-1. I september har de vunnet 3-2 her på Briskeby over Bryne, tapt 1-2 borte for Follo og 0-2 borte for Bodø/Glimt. I 0-2-tapet borte for snart opprykkede Glimt forrige mandag hang de svært godt med før pause, men de klarte ikke å stå i mot etter hvilen. Bjerke var tilbake sist. Unge Holst gjorde en godkjent debut i mål. Her er førstekeeper Øvernes tilbake fra karantene. De er også Idris. I tillegg er Gundersen friskmeldt. Sandefjord har bare vunnet to av sine elleve siste kamper. Etter seirene hjemme over Bryne og borte over Ullensaker/Kisa har det blitt 1-2-tap borte for Vard og 0-0 hjemme mot Fredrikstad. Borte står gjestene med 5-1-5. Jaiteh fikk to gule sist, og må stå over. Kaptein Amankwah tråkket over i kampen mot Vard, og han rekker neppe denne. Gabrielsen og Strand er også på vei tilbake etter skader. Sandefjord har slått dagens motstander i de fire foregående møtene, og Rekdal tror den trenden fortsetter og tipper på gjestene. Kampen vises på TV 2 Zebra fra kl. 18:55.

Flint - Drammen (3. div. avd. 5) H: 3,00 U: 4,60 B: 1,50

Flint ligger tredje sist og har begge beina plantet godt i nedrykksstriden. Hjemme har de 3-2-5 og har seks strake tap. Senest ble 3-0-tap borte mot Urædd, mens det ble 5-3-tap hjemme mot Runar nest sist. Drammen ligger på femteplass og har i realiteten ingenting å spille om. Det er for langt opp til Ørn Horten på topp og Flint under streken. Har 6-0-4 borte. Sist ble det tap 2-3 mot Sandefjord 2, men før det ble det solide 7-2 hjemme mot Tollnes, 6-1 borte mot Solberg og hele 10-1 hjemme mot Nesodden 2. Rekdal tror det blir en ny seier i dag.

Dermed ser kupongen slik ut:

St. Pauli - Fortuna Düsseldorf H 2,10

HamKam - Sandefjord B 3,50

Flint - Drammen B 1,50

Totalodds: 11,00

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

Lever kupongen her!

Lykke til med eventuelle spill!