Espanyols trener Javier Aguirre (Foto: DANIEL AGUILAR/Reuters)
Espanyols trener Javier Aguirre (Foto: DANIEL AGUILAR/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Langoddsuken innledes i Barcelona

Javier Aguirres skal vinne med toppet mannskap

Det ble treff på tre av sju forslag i uke 38, med en tilbakebetalingprosent på 165. Søndagens tippeforslag til 72 kroner gikk inn med 12 rette. Premien ble svimlende 300 kr.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Espanyol - Athletic Bilbao H: 2,25 U: 3,05 B: 2,75

Totalodds: 2,25

Innleveringsfrist: 16:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Espanyol - Athletic Bilbao H: 2,25 U: 3,05 B: 2,75

Espanyol har 2-2-0 etter å ha vært favoritt i én av kampene. Hjemme har de vunnet 3-1 over Valencia og spilt 0-0 mot Betis. Forrige helg vant de 1-0 borte over Granada. Trener Javier Aguirre har alle sine spillere, med unntak av Víctor Álvarez (f), tilgjengelig nå. Capdevila (f) er friskmeldt. I tillegg er Héctor Moreno (f) tilbake. Athletic Bilbao har tatt ni av 12 mulige poeng. De tapte 1-3 borte for Real Madrid før Celta ble slått 3-2 hjemme.Balenziaga (f), Ekiza (f), Saborit (f) og Kike Sola (a) er skadet, Toquero (a) utelatt. Albizua er tatt med i troppen for å ha flere alternativer i det noe svekkede forsvaret. Athletic Bilbao tapte seks seriekamper på rad her før de klarte 3-3 i september i fjor. Nå skal igjen et toppet Espanyol ha gode muligheter, og H kjøpes til 2,25.

Få gratis kortleser her