rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)

Rekdal tror Aalesund taper

Gårsdagens kupong gikk inn med pen odds. Her er tipset hans søndag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på oddsprogrammet (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Teksten under er basert på hans vurdering.

Samtlige lag Kjetil Rekdal tippet på i går vant 1-0 og kupongen til 5,89 i odds gikk dermed inn. Queens Park Rangers vant som vanlig med ett mål, denne gangen mot Yeovil. Frigg slo Gjøvik i den særdeles viktige bunnkampen i Oddsenligaen avdeling 2, mens Askers seiersmål mot Drøbak/Frogn i Oddsenligaen avdeling 1 kom fire minutter før slutt.

I dag tror Vålerenga-treneren at sin tidligere arbeidsgiver Aalesund taper bortemøtet mot Odd i Skien. Han tror også Molde og Mjøndalen tar enkle seire mot henholdsvis Sandnes Ulf og Elverum.

Lever kupongen her!

Odd - Aalesund (Tippeligaen) H: 2,10 U: 3,25 B: 3,05

Etter 5-3-1 på ni kamper har Odd med tapene for Brann, Lillestrøm og Strømsgodset bare ett poeng ned til kvalifiseringsplassen. Eriksen soner etter å ha blitt utvist i 1-3-tapet i Drammen. Nordkvelle er fremdeles skadet. Aalesund holder tredjeplassen, men bare ett poeng er tatt på de tre foregående. August ble avrundet med 1-2-tap borte for Rosenborg. Forrige helg tapte de svært fortjent 1-3 hjemme for Molde. De var klart svakest i den kampen, også før Phillips ble utvist noen minutter før hvilen. Stewart har vært ute en stund, og nå er klart at hans sesong er over. For øvrig er det færre skader enn det har vært hos gjestene, som har vunnet like mange kamper borte som Odd har vunnet hjemme. Rekdal tror på hjemmeseier og markedet er enig. Oddsen faller på Odd.

Molde - Sandnes Ulf (Tippeligaen)(0-1) H: 1,90 U: 3,75 B: 2,70

Med Molde-seier her kan det bare være fire poeng opp til tredjeplassen. Vertene har 7-4-2 siden nasjonaldagen, så det er altså den svake starten som har ødelagt. Nå kommer de fra 4-0-seier hjemme over Vålerenga og 3-1-seier borte over Aalesund. 4-2-0 er fasit på eget gress i den gode perioden. Siden Høiland ble utvist i Ålesund må Ole Gunnar Solskjær gjøre minst én endring. Sandnes Ulf har tre poeng ned til trøbbel, men etter denne runden kan det tetne seg skikkelig til i bunnstriden, med seks poeng mellom de sju nederste lagene. Gjestene tapte 2-3 hjemme for Rosenborg og hele 0-7 borte for Start før 2-0-seieren hjemme over Sarpsborg 08 forrige helg. På skadefronten ser det igjen lyst ut, men Helle soner. Gjestene har tapt fire av sine seks siste bortekamper, dels med stygge sifre. Rekdal tror på gjentakelse nå og tipper Molde-seier med mer enn ett mål.

Mjøndalen - Elverum (Adeccoligaen)(0-1) H: 1,85 U: 3,70 B: 2,75

Mjøndalen har vist god form i det siste. Viktige Ingebretsen var tilbake med et innhopp i 1-0-seieren borte over Follo. Elverum har sammen med Follo rykket ned allerede. Gjestene la på til fire strake nederlag med 0-2 hjemme foran et kvart tusen tilskuere for Vard forrige helg. Gjestene har noen spillere ute også i dag. Rekdal tror ikke Mjøndalen vil ha noen problemer med å slå Elverum og tror de vinner med mer enn ett mål.

Dermed ser oddskupongen slik ut:

Odd - Aalesund H 2,10

Molde - Sandnes Ulf (0-1) H 1,90

Mjøndalen - Elverum (0-1) H 1,85

Totalodds: 7,38

Innleveringsfrist: Klokken 17:55.

Lever kupongen her!

Lykke til med eventuelle spill!