PSGs Zlatan
PSGs Zlatan
tippesaken_header
tippesaken_header

Fransk oddsdobbel søndag

To hjemmefavoritter står godt til

På en lørdag hvor svært mange av de 74 000 innleverte oddskupongene inneholdt spill på Liverpool, Newcastle og Lillestrøm traff vi med minst tre scoringer i Evian - Montpellier og seier til Atlético Madrid til samlet 3,20 i odds. Også i dag velges engelsk og norsk fotball bort, nå til fordel for to franske hjemmefavoritter. (Heller ikke i går var Norsk Tippings datasystem helt i orden, men feilen inntraff først rundt kl 20:45, slik at færre ble berørt enn for en uke siden. På formiddag søndag er også systemet ustabilt.)

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

OGC Nice - Valenciennes H: 1,65 U: 3,30 B: 4,40

Paris Saint Germain - Monaco H: 1,75 U: 3,15 B: 4,35

Totalodds: 2,89

Innleveringsfrist: 16:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

OGC Nice - Valenciennes H: 1,65 U: 3,30 B: 4,40

Nice startet med et klart nederlag i Lyon, men siden har det blitt åtte poeng på fire kamper. De spilte 2-2 her mot Montpellier før 2-0-seieren i Lille. Eysseric (m) er blant spillerne som fortsatt er ute, men Claude Puel kan stille med samme lag som sist. Valenciennes åpnet med hjemmeseier over Toulouse, men siden har det blitt 0-0-4 med 1-7 i målprotokollen. Forrige helg ble det 1-3-tap hjemme for Saint-Etienne. Fremover på banen mangler gjestene fremdeles Bahebeck (a) og Massampu (a). I tillegg er det flere øvrige fravær. Nice har 6-1-0 i tilsvarende oppgjør siden 2006. Samlet i målprotokollen står det 15-2 i målscore i de sju møtene. Dette ser ut som en grei H.

Paris Saint Germain - Monaco H: 1,75 U: 3,15 B: 4,35

Paris Saint-Germain innledet med to uavgjorte, men siden har de vunnet 2-1 borte over Nantes, 2-0 hjemme over Guingamp og 2-0 borte over Bordeaux. Tirsdag innledet de Champions League på perfekt vis med 4-1-seier borte over Olympiakos. Trener Laurent Blanc har 20 mann å velge mellom før dette oppgjøret. Bare Alex (f) savnes. Monaco har også vært favoritter i alle sine kamper, og de topper med 4-1-0. De tok en sterk 2-1-seier borte over Marseille før Lorient ble slått 1-0 hjemme. Trener Claudio Ranieri har også valgt ut 20 aktuelle spillere. Av de tre som er skadet er bare Toulalan (m) et reellt savn. Få av de åtte som måtte velges borte har i liten grad fått spilletid så langt i sesongen. Dette er den tøffeste oppgaven opprykkerne fra Monaco har stått overfor på flere år, og et stadig sterkere PSG får tillit til 1,75 i odds.

Få gratis kortleser her