Barcelona-stjerne med hat trick i storseier

Nei, det var faktisk ikke Lionel Messi.

Barcelona's Pedro Rodriguez (Foto: JAVIER BARBANCHO/Reuters)

Rayo Vallecano-Barcelona 0-4:

Pedro ble den store helten med et uvanlig hat trick da Barcelona knuste Rayo Vallecano 4-0 på bortebane i spansk 1. divisjon lørdag.

26-åringen ble dermed den første Barcelona-spilleren, utenom Lionel Messi, som scoret tre mål i samme kamp siden Giovani Dos Santos gjorde det i 2008.

Vingen åpent ballet med scoring etter 33 minutter, og punkterte på mange måter kampen da han doblet ledelsen to minutter etter hvilen.

Hattricket var et faktum 18 minutter før slutt. Cesc Fàbregas fastsatte sluttresultatet til 4-0 etter 80 minutter.

Messi hadde scoret utrolig seks mål på de tre seriekampene han hadde spilt så langt i sesongen, men lørdag gikk argentineren målløs av banen.

Også Neymar spilte, men brasilianeren venter fortsatt på sitt første seriemål for klubben. (©NTB)

Barcelona's Pedro Rodriguez (Foto: GERARD JULIEN/Afp)