Diego Costa, Atlético Madrid. (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)
Diego Costa, Atlético Madrid. (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Fransk og spansk på oddskupongen lørdag

Atléticos fine start skal forlenges

NORSK TIPPING HAR I 2 av 4 lørdager med Premier League-fotball hatt alvorlige driftsproblemer. NT er selvfølgelig minst like fortvilet over dette som kundene. Nå har de gjort noen grep, men det er selvsagt vrient å garantere at feil ikke kan oppstå igjen. Det kan altså være fornuftig å levere sine spill i god tid på dager hvor pågangen er stor, som i dag.

Dagens øvrige 87 omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Évian Thonon Gaillard - Montpellier (Over/Under fulltid 2.5) O: 2,00 U: 1,58

Valladolid - Atletico Madrid H: 4,50 U: 3,45 B: 1,60

Totalodds: 3,20

Innleveringsfrist: 19:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Évian Thonon Gaillard - Montpellier (Over/Under fulltid 2.5) O: 2,00 U: 1,58

Om kampen: Evian har med 2-1-2 gjort det langt bedre enn forventet. Etter tapene for Marseille og Rennes har de vunnet 2-1 hjemme over Lyon og 3-2 borte over Ajaccio. Berigaud har scoret fire mål på de to siste kampene Vertene har ingen nye skader, og de får tilbake Barbosa (m). Montpellier har 1-3-1. Etter seieren hjemme over tabellavslutter Sochaux har de spilt 2-2 borte mot Nice og 0-0 hjemme mot Reims. Marveaux (m), Mounier (a) og Bakar (m) er tilbake. Tre mann er stadig på skadelisten. H markeres. Den spilles ikke, men 2,00 for minst tre scoringer brukes på kupongen.

Om spillet: Begge har 3/2 nå. Det har blitt scoret 16 mål på fire Ligue 1-kamper mellom lagene, og tre av kampene har endt med "Over". Konkurransedyktige 2,00 for minst tre scoringer spilles.

Valladolid - Atletico Madrid H: 4,50 U: 3,45 B: 1,60

Valladolid har fire poeng etter fire spilte. Etter to nederlag innledningsvis har de vunnet 1-0 her over Getafe og spilt 0-0 borte mot Elche. Trener Juan Ignacio Martínez har viktige Ebert (m/a) tilbake i troppen, men han starter neppe. Valiente (f) ble byttet ut sist, men han kan være tilbake fra start i denne. Rubio (m) har spilt samtlige minutter, men i denne kampen blir han trolig å finne blant innbytterne. Pérez (m) er stadig skadet. Atlético Madrid har vunnet alle sine fire spilte kamper. Borte har de slått Sevilla og Real Sociedad. Forrige helg sørget fire forskjellige målscorere for 4-2-seier hjemme over Almería. Onsdag ble Champions League innledet med 3-1-seier hjemme over Zenit. Costa fikk ikke onsdag, men her spissen med fire seriemål tilbake. Adrián López (a) ble skadd i kampen mot Zenit, og han blir ute en stund. Tiago (m) er friskmeldt, og trolig med i startelleveren til Diego Simeone. Atlético har vunnet de fire siste innbyrdes møtene, 4-0 og 3-0 her. Klar B, og den kjøpes til 1,60.

Få gratis kortleser her