Ingen foran   mange bak. Thai Chaiyo er én av to bankerkandidater på Forus i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Ingen foran mange bak. Thai Chaiyo er én av to bankerkandidater på Forus i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

To bankere i V75

En eventuell alenevinner kan ta med seg 8 millioner kroner.

Det var bare én vinnerbong på Biri i går og vedkommende som hadde den vant 750.000 kroner. TV 2s traveksperter fikk inn V5-bongen som ga 3.682 kroner i premie. I dag har TV 2s traveksperter lagt ut en rekke andelskuponger på V75-omgangen på Forus. Disse koster fra 200 kroner til 3000 kroner.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Travekspert Morten Rustad har analysert omgangen og her er hans vurdering:

Her er TV 2s ekspertkupong:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V75-1: 5 Sjeikens Gull har tapt én gang i karrieren og da gikk den greit etter startgalopp. Sist var den tilbake på vinnersporet. Har et litt enklere løp denne dagen så det er ikke unaturlig at den peker seg ut som favoritt. Det er én stor obs-hest i dette løpet. 3 Art Haaken hadde veldig uflaks i derbykvalifiseringen sist. Gangen før galopperte den som vinner. 2 Møller Faks er en seiersmaskin, men møter mye bedre hester enn hva den har gjort i seiersløpene. Spennende å se hva den kan. Dersom disse svikter er det åpent.

V75-2: 7 Thai Chaiyo har en fin oppgave her. Den galopperte seg bort i hoppederbyet sist. Vant kvalifiseringen. Sist gang den var ute på voltestart var i april og da fikk den en god start fra 12. spor. Den har vist at voltestart går bra og kusk Vidar Hop har vært en av landets beste voltekusker gjennom en årrekke. Mye taler for at en stikker til tet og da skal den ha en god sjanse til å vinne. En bankerkandidat. Ved gardering bør 13 Fluberginden med.

V75-3: Flere hester som gikk hoppederbyet er med her. Inkludert 1 Tema som gikk det beste løpet der. Den galopperte fra start, kom tilbake, men galopperte på oppløpet igjen som trolig toer. 7 Wik Ida vant hoppederbyet, men der var den veldig heldig. Den er rask og scorer på at den er stødig. Distansen er ingen fordel. 8 Rappfaksa er på vei tilbake, 10 Gunda galopperte vekk en topplassering i derbyet, 5 Lidå Ø. K. fikk et blytungt løp etter galopp i derbyet og 3 Bjørnli Cille har et veldig spennende kuskebytte.

V75-4: Dette er et sprintløp og det kan bli kjøring fra start. 4 G. M. Fairytale den satt fast i hoppederbyet sist. Men 2 Standup And Fight og 1 Thai Offshore er også raske fra start. Blir det kjøring er det andre hester som drar fordel av det. Som 9 Noras Photogenic som ble alt for passivt kjørt i hoppederbyet. Gikk en formidabel avslutning etter galopp i forrige sprintløp. 7 Independent O. ble bortkjørt sist og kan bli skummel om den kommer inn i løpet.

V75-5: 1 Viking Va Bene er en ny bankerkandidat. Skuffet litt i kritieriekvalifiseringen. Her står den i førstespor på voltestart. Har vist tidligere at den er kjapp ute på volte. Treffer kusken på starten bør den forsvare sporet. Skulle den bli overflydd fra start er det likevel en sjanse for at den kan gå ut og overta teten igjen. Det er én hest som kan true Viking Va Bene og det er 11 Mirabell Choice som er kraftig forbedret. Den gikk et enormt løp etter startgalopp sist. Må med hvis man velger å gardere favoritten.

V75-6: 4 Broadway Legs var god fra dødens sist og var veldig uheldig på Bjerke nest sist. I løpet sist satt 3 Onion F. H. stengt så det er en obs-hest i dag. 2 Bold and Fresh er veldig startrask og det er tvilsomt om noen tar den fra start. Sprint er en fordel for den. 7 Acolyte Hanover spurtet bra sist i løpet Broadway Legs vant. Er god nok til å vinne tross dårlig spor. Det står nok mellom disse fire.

V75-7: 3 Elmer er i rivende utvikling og vant sist i tilsvarende selskap. Galopperte som seierskandidat nest sist. Møter gode hester her som 4 Dag Odinson og 5 Doktor Jaros. 12 Rokne Eld står på 40 meter tillegg, men er i kjempeform. Står nok mellom Elmer, Dag Odinson og Rokne Eld med Doktor Jaros som obs-hest.

Tipp på lag med TV 2s traveksperter