haglund (Foto: Scanpix)
haglund (Foto: Scanpix)

Haglund om LSK-fremtiden: – Vi snakker sammen hver dag

Magnus Haglunds kontrakt går ut etter denne sesongen, men det er fortsatt uklart om treneren fortsetter på Åråsen.

Åråsen/Oslo (TV 2 Sporten): Svensken ledet LSK til en niendeplass i sin debutsesong i Tippeligaen og opplevde en tung vår der klubben lenge var involvert i nedrykksstriden.

Tidligere LSK-trener Ivar Hoff omtalte blant annet Haglund som en parentes etter at klubben hadde vunnet tre av 17 hjemmekamper under svenskens ledelse, men nå har alt snudd.

Kanarifuglene står med åtte kamper på rad uten tap og er klare for semifinale i cupen mot Molde.

– Vi har hatt en fin periode både prestasjons- og resultatmessig. Det preger stemningen i klubben, sånn er det jo. Vi ser klart bedre ut enn tidligere både offensivt og defensivt, sier Haglund til tv2.no.

Men til tross for oppturen har ikke den tidligere Elfsborg-treneren forlenget kontrakten som går ut etter denne sesongen. Haglund har blant annet vært linket til Malmö, men partene ser ikke ut til å stresse med en avgjørelse.

– Vi prater sammen hver dag og har en god dialog. Magnus er ønsket med videre. Den dagen vi har en konklusjon, vil vi melde fra om det, sier daglig leder i LSK, Torgeir Bjarmann, til tv2.no.

– Har Haglund fått tilbud om ny kontrakt?

– Vi prater sammen hver dag og snakker om fremtiden, hvordan LSK skal se ut neste år og kanskje året etter det. Det er mye vi skal diskutere.

Haglund forteller at han i samtalene har stilt enkelte krav for eventuelt å forlenge kontrakten med klubben som møter Hønefoss lørdag og Molde i semifinale torsdag.

– Som Torgeir sier snakker vi sammen hver dag. Det er positive samtaler, så får vi bruke tiden til å tenke gjennom det siste. Det kan være at vi signerer i nær fremtid, men man må konkludere først, sier Haglund.

Spillergruppen på Åråsen har hele tiden vært positive til den svenske treneren. Det bekrefter også kaptein Frode Kippe dagen før hjemmemøtet med Hønefoss.

– Vi ønsker Magnus med videre, men dette får klubben ta seg av, sier Kippe.