Miracle Of Joy i V65 3 er hesten med størst vinnersjanse på Biri. (Foto: hesteguiden.com)
Miracle Of Joy i V65 3 er hesten med størst vinnersjanse på Biri. (Foto: hesteguiden.com)

Her er dagens største favoritt

Her er fredagens travtips.

Det ble som forventet ikke all verdens utbetaling i Bergen i går, men TV 2s andelslag fikk likevel inn to kuponger som ga i overkant av 6.700 kroner. I dag er det knappe 900.000 norske kroner i jackpot i V64 på Romme og full V65-omgang på Biri Travbane.

TV 2s traveksperter har lagt ut flere andelskuponger på disse løpene som du kan kjøpe en del av.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Her er travekspertenes vurdering av kveldens V65-omgang på Biri:

Her er TV 2s ekspertkupong:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V65-1 er et treårsløp med 14 startende hester. Garderingsløp. Her er det mange som kan vinne. 10 Millguts var helt overlegen på en gjørmete bane sist, men står mye hardere til her og må garderes. 14 J. C. Royale er kanskje den beste hesten, men utgangsposisjonen er ganske så klønete. På strek er 4 Luzifer som var god fra dødens sist. Men her er det mange hester som kan dukke opp så garder så mye som mulig.

V65-2 er ikke fullt så åpent hvor tre hester skiller seg ut. Seiersmaskinen 7 Jarli Odin er den beste hesten i feltet, men har usikker form og dårlig spor. 2 Hvindjerven er den store obs-hesten med mange utropstegn etter seg. Er i kanonform. Satt fast etter to galopper sist, satt fast nest sist, galopperte som vinner tredje sist og satt fast fjerde sist. Har vært mye bedre enn hva resultatene tilsier. 1 Mjølner Komet har også god form. Lite spørsmålstegn på 4 Tao Elda som er i rivende utvikling.

I V65-3 får vi dagens største favoritt ut i 11 Miracle Of Joy. Den har vunnet begge startene sine. Sist galopperte den litt fra start, men avgjorde greit til slutt. Dette er en opplagt favoritt. Men her er det også en stor obs-hest i 8 Merci Gallone som er mye bedre enn hva resultatene sier. Ble feilkjørt sist, tapte mye på startgalopp nest sist. Kjøres av en rutinert kusk her. Miracle Of Joy har klart størst sjanse til å vinne, men Merci Gallone har klart størst spillemessig verdi.

To-tre hester skiller seg ut i V65-4. 2 Frøen Oda blir stadig bedre. Har gått gode løp tross tunge reiser de siste par gangene. 13 Lannem Sølvi var uheldig i hoppekvalifiseringen sist, mens 5 Steinrig som vant fra døden i Sverige sist. 7 Tronga Gutten har vunnet de siste to startene sine, men var mye dårligere enn Lannem Sølvi tredje sist. Blir antakeligvis den hesten som blir mest overspilt i løpet.

V65-5 er også et åpent løp. 10 Lady’s Legacy er den naturlige favoritten, men her er det veldig mange om beinet. Vi varsler spesielt for 4 To Dare Is To Do som er startrask og som har vært veldig positiv de siste par gangene. 7 Zanzara er kraftig forbedret, 11 Millamie var positiv i hoppederbykvalifiseringen sin, 9 Chiaro Di Luna har også vært positiv, mens 5 Smash er bedre enn sine siste resultater. Her er det mange som kan vine så man bør strø på med kryss her også.

I V65-6 er 5 Photo Va Bene den beste hesten. Fikk en tung reise sist. Holdt farten greit. Vant fra tet nest sist hvor den blant andre slo 1 Tobrosboy Augustinu. Sistnevnte kan ta teten og må regnes med. 4 Nozler avsluttet bra sist og er god nok til å vinne. 11 Danseur Rapide er en god hest selv om den skuffet litt sist.

Tipp på lag med TV 2s traveksperter