Llorente (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)
Llorente (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Arsenal vil hente målmaskin på billigsalg

Og Manchester United vil hente Southampton-talent. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Slik følger du Deadline Day på TV 2s plattformer

David Moyes klarte å lokke Marouane Fellaini til Old Trafford like før overgangsvinduet stengte. Han måtte likevel finne seg i at hans gamle elev Leighton Baines ble værende på Goodison Park. Men nå skal skotten ha sett seg ut en annen kandidat til å bekle venstreback-rollen. Klubben skal nemlig ifølge Daily Star være villig til å betale rundt 235 millioner kroner for Southamptons U21-landslagsspiller Luke Shaw.

Les også: Høglis trener fikk sparken
Les også: Fowler: – Naturlig at Agger blir Liverpool-kaptein

Den russiske klubben CSKA Moskva skal være interesset i Markus Henriksen. Klubben har fra før et godt samarbeid med AZ Alkmaar og har tidligere hentet svenskene Pontus Wernbloom og Rasmus Elm samme vei. Nå håper de at nordmannen kan bli et nytt tilskudd til klubben. Det skriver det russiske nettstedet izvestia.ru.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Markus Henriksen og Fausto Rossi i tirsdagens kamp mellom Norge og Italia i U21-EM. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
Markus Henriksen og Fausto Rossi i tirsdagens kamp mellom Norge og Italia i U21-EM. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Samme kilde melder at flere engelske klubber skal være interessert i å hente CSKA Moskvas ivorianske angriper Seydou Doumbia. Everton og Newcastle skal være av klubbene som i lang tid har fulgt angriperen, og som har latt seg imponere av hva de har sett.

Les også: L'Equipe: Zlatan enig med PSG om ny kontrakt
Les også: Engelsk presse slakter Mourinhos Chelsea: – Råtne egg

Swansea leverte en solid forestilling borte mot Valencia torsdag kveld da slo spanjolene hele 3-0 på Mestalla. Ikke overraskende er det også stor interresse rundt walisernes storspiller Michu som nok en gang tegnet seg på scoringslisten i går. For til tross for sommerkjøp som Roberto Soldado og Alvaro Negredo skal både Tottenham og Manchester City være interessert i å hente spanjolen når vinduet åpner igjen i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HERJET: Swansea og Michu herjet med Valencia. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
HERJET: Swansea og Michu herjet med Valencia. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Manchester City skal også ha bestemt seg for å hente Gil Vicente-forsvarer Pericles Santos Pereira etter at en av klubbens talentspeidere skal ha kommet med svært positiv omtale av 20-åringen. De lyseblå skal være villig til å betale rundt 45 millioner kroner for spilleren. Det skriver Metro.

Les også: Messi nærmer seg Rauls Mesterliga-rekord
Les også: Arsenal tok sin tiende strake borteseier

Aston Villas midtbanespiller Marc Albrighton skal ha bestemt seg for å gå på utlån. Championship-klubben Derby skal være svært interessert i å sikre seg tjenestene til 23-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Albrighton (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Albrighton (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

West Hams trener Sam Allardyce skal ha bestemt seg for å gi Carlton Cole en ny sjanse i klubben. Spilleren ble i sommer frigitt fra London-klubben, men er nå tilbake på treningsfeltet. Allardyce har likevel satt som krav at angriperen må bevise at han er i god nok fysisk form dersom det skal bli aktuelt med en ny kontrakt.

Les også: Sjekk Manchester Uniteds supersifre – satte ny klubbrekord i omsetning
Les også: NFF og spillerne står uten spor etter VM-pokalen

Til tross for svært skeptiske supportere så har Arsenal hatt en meget god start på sesongen. Kjøpet av Özil kombinert med en scoringskåt Oliver Giroud har virkelig ført optimismen tilbake hos den røde delen av London. Men bak Oliver Giroud har ikke The Gunners mange alternativer, og Arsene Wenger ønsker nå derfor å forsterke angrepet sitt ytterligere. Nå vil den franske ringreven forsøke seg på et røverkjøp ved å hente Juventus' Fernando Llorente. Angriperen har bare spilt ett eneste minutt på banen for Juventus denne sesongen, og kan derfor være en lett mann å hente. Og selv om spilleren er verdsatt til rundt 235 millioner kroner, så ser London-klubben for seg å hente spilleren på billigsalg om ikke situasjonen hans forbedrer seg. Det skriver soccerisma.com

Llorente (Foto: Daniele Badolato/Ap)
Llorente (Foto: Daniele Badolato/Ap)