Svein Ove Wassberg kjører storfavoritten Møller Faks i Bergen i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Svein Ove Wassberg kjører storfavoritten Møller Faks i Bergen i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Favorittbetont V5-omgang i Bergen

Her er torsdagens travtips.

Det ble nok en favorittbetont omgang på Bjerkebanen i går, og dagens V5a-omgang i Bergen ser svært oversiktlig ut. Dersom favoritten innfrir kan det dessverre by på dårlige premier.

TV 2s traveksperter har lagt ut flere andelskuponger til løpene i kveld som du kan kjøpe en del av.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Travekspert Morten Rustad har analysert V5A-omgangen og her er hans vurdering:

Her er TV 2s ekspertkupong:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

9 Laddie’s Rebellion i V5A-1 er dagens blytunge favoritt. Den har vært god og slo 3 Poulidor fra dødens nest sist. Den hadde også god kontroll i sprintløpet sist. Den står i andre rekke på sprint, men har ryggen på en startrask hest. I tillegg til disse to må 5 Benny B.R. nevnes. Men med all sannsynlighet vinner Laddie’s Rebellion. En soleklar bankerkandidat.

V5A-2 har flere seierskandidater og er et garderingsløp. 1 Gomnes Dona har kommet seg og står fint til. 3 Freddi er kraftig kuskeforbedret som er spennende. 10 Høiby Gullet var veldig uheldig sist, men er i form. Se opp for 4 Rapptina som har stor fordel av sprint. Øvrige hester som nevnes er 9 Alsaker Torres og 5 Bottolf. Her er det bare å bruke noen kryss.

7 Bork Odina er favoritt i V5A-3. Det er en treåring som ikke er så verst, men den kan få problemer med å hente tillegg på 4 Nebbenes Spika. Den var veldig startrask i debuten på Jarlsberg sist. Med litt annen disponering kan den lede hele veien. Jeg ser på den som en favoritt i løpet. Kan faktisk være et frisk valg på dette løpet som ikke holder høy kvalitet.

To hester skiller seg litt ut i V5A-4. 9 Urban Barsk er den beste hesten. Det som er litt i mot den er at formen er litt usikker etter pause pluss at den står i spor fire på voltestart. Voltestart har den ikke gått på halvannet år. Når det er sagt så er det et billig lag med unntak av 11 You Va Bene. Sist galopperte den i tet i første sving i et løp den hadde vunnet ellers. Her har den et betydelig bedre spor enn Urban Barsk. 3 Panik er i bra form, men den har ingen fordel av voltestart. En sinnssyk skrell er 12 Cabana Boy.

8 Kringelandsbestina i V5A-5 har vært god og er ute i riktig selskap her. 5 Fakseflya har vært bra, 12 Erdinger er i veldig god form, mens 10 Hvalstad Jerven skuffet sist, men kan vinne om dem går som den gjorde i prøveløpet gangen før. 2 Tojo Prinsen er rask fra start og kan få teten, 1 Freja Faks har gått bedre enn resultatene tilsier.

Tipp på lag med TV 2s traveksperter