NEST BEST: Atletico Madrid er kåret til verdens nest beste klubblag. (Foto: Scanpix)
NEST BEST: Atletico Madrid er kåret til verdens nest beste klubblag. (Foto: Scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Jakter sin tredje strake

Champions League og Championship spilles onsdag.

I går gikk oddskupongen til 3,23 i odds inn og dermed har vi to triumfer på rad.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Queens Park Rangers - Brighton & Hove Albion (Handikap 0-1) H: 2,85 U: 3,45 B: 1,87

Atletico Madrid - Zenit St. Petersburg H: 1,45 U: 3,75 B: 6,50

Totalodds: 5,00

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Queens Park Rangers - Brighton & Hove Albion (Handikap 0-1) H: 2,85 U: 3,45 B: 1,87

Om kampen: QPR er med 5-1-0 nr. 2 før denne midtukerunden. Alle de fem kampene som er vunnet, er vunnet med ett måls margin. I helgen ble det 1-0 her over Birmingham. Endringene blir trolig få i Harry Redknapps mannskap, men Hoilett (m) er usikker. Om Johnson (a) er rekker tilbake er uvisst. Brighton har 2-2-2 så langt. Etter 1-1 hjemme mot Millwall spilte de 0-0 borte mot Reading, Gjestene har hatt få alternativer på topp, og med Ulloa suspendert er de nå enda færre. H, men 1,70 er stykke bak hva andre tilbyr. 3,45 for at vertene nok en gang vinner med knapp margin er derimot interessant.

Om spillet: Brighton har 4-2-0 med dette utgangspunktet, QPR 0-5-1. Nok en knapp seier til hjemmelaget må nesten forsøkes.

Atletico Madrid - Zenit St. Petersburg H: 1,45 U: 3,75 B: 6,50

I gruppe G er det disse to og Porto som skal gjøre opp om de to første plassene. Austria Wien er levnet små sjanser. Atlético Madrid kommer rett inn i gruppespillet etter tredjeplassen i Spania. Nå har de seriestartet med 4-0-0. I helgen vant de 4-2 hjemme over Almería, og 14 mål er scoret i de fire gevinstene. Trener Diego Simeone må her se bort fra suspenderte Costa (a). Det er et minus, men for øvrig er det svært få problemer med mannskapet. Zenit har uten problemer slått Nordsjælland og Pacos de Ferreira på veien til gruppespillet. Forrige sesong ble de nr. 3 i gruppespillet etter to nederlag på de tre reisene. Hjemme i Russland holder de nå nesten følge med CSKA etter åtte spilte. De slo Terek Grozny 2-0 hjemme i helgen. Anyukov (f) er skadet. Hulk (a) fikk hvile i helgens kamp. Han er ikke helt i orden, men trolig med fra start likevel. Atlético Madrid har vunnet 12 av sine 13 siste kamper i UEFA-regi hjemme på Vicente Calderón, og de får tillit igjen.

Få gratis kortleser her