POPULÆR: Marko Marin har tatt Sevilla med storm under utlånet fra Chelsea. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)
POPULÆR: Marko Marin har tatt Sevilla med storm under utlånet fra Chelsea. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Vil skaffe kjæreste til leiesoldat

Og Arsenal har signert nok en spiller. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Slik følger du Deadline Day på TV 2s plattformer

Sevilla-fansen er så godt fornøyd med Marko Marins spill at de nå har lagt en plan for å gjøre utlånet fra Chelsea permanent. Supporterne laget i sin tid en kampanje for å skaffe Ivan Rakitic kjæreste i byen da han var på lån. Det fungerte og kroaten er fortsatt i klubben. Nå vil de prøve suksessoppskriften igjen. Ifølge Daily Mirror jobbes det nå hardt med å finne en kjæreste til Marin, slik at han vil ønske å bli værende i byen.

Seydou Doumbia har scoret mål for moro skyld i CSKA Moskva. Nå skriver Izvestia at ivorianeren kan være på vei til Premier League i januar. Den russiske avisen skriver at Newcastle og Everton følger 25-åringen tett. Doumbia har scoret 57 mål på 88 kamper etter overgangen fra Young Boys.

Les også: Solbakken: – Gleder meg til taco og Mesterliga hjemme i sofaen
Les også: Moyes om Rooney: – Han kan bli klubbens mestscorende spiller

Demba Ba var klar for en overgang til Arsenal. Det bekrefter han ifølge Daily Mail. Den tidligere Newcastle-spissen var ønsket av The Gunners, men Chelsea trakk ut pluggen på overgangen i ellevte time. Dermed måtte Ba bli værende i Chelsea, hvor han ikke har vært på banen etter at overgangsvinduet stengte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NÆR ARSENAL: Demba Ba var innstilt på å gå til Arsenal på Deadline
  Day. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
NÆR ARSENAL: Demba Ba var innstilt på å gå til Arsenal på Deadline Day. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Arsenal har påny hentet inn en bosmanspiller. Denne gangen er det 19 år gamle Semi Ajayi som er klar. Forsvarsspilleren fikk ikke ny kontrakt med Charlton etter forrige sesong. Men imponerte såpass på prøvespill i Arsenal at han ble tilbudt en toårskontrakt, skriver Givemesport.

Les også: Petter sjarmerer alle i FK Vestre
Les også: Brann kan miste Askar

En som sikkert klør seg i hodet og lurer på hva han har gjort galt i sommer er Julio Cesar. Den brasilianske landslagskeeperen ønsket seg bort fra Queens Park Rangers og Championship for å øke sjansene sine for VM-spill på hjemmebane. Men etter at lønnskravene hans har skremt bort klubb etter klubb, sitter han igjen i London. Nå sier manager Harry Redknapp at han tviler på at han kommer til å bruke Cesar i det hele tatt denne sesongen. Ikke en gang som innbytter, skriver Daily Star.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa,
  men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)
ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa, men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)

Aston Villa prøvde å hente den bulgarske midtbanespilleren Ivelin Popov i sommer, men kom aldri til enighet med Kuban Krasnodar om en overgangssum. Izvestia skriver at klubben ikke har gitt opp 25-åringen, og et nytt bud skal være planlagt i januar.

Jesse Lingard fikk vist seg frem for Manchester Uniteds A-lag i sommerens turné til Australia og Asia. Tirsdag scoret han to ganger da klubbens U-lag vant 4-1 over Bolton. Nå kan større oppgaver stå for tur for angrepsspilleren. Birmingham ønsker ifølge Daily Mail å leie 20-åringen og gi ham uvurderlig kamptrening i Championship.

Les også: Lundekvam barberte oddsekspert som Lemmy
Les også: Den utrolige historien om Dominic Adiyiahs overgang fra FFK til Milan

Leicester har brukt sommeren på å kutte kostnader. Likevel har klubben tatt Championship med storm i høst. 2-1 over Blackburn tirsdag sendte dem til topps på tabellen. Og nå har de forsterket forsvaret med den polske landslagsspilleren Marcin Wasilewski, skriver Leicester Mercury. 33-åringen forlot Anderlecht i sommer, etter seks år i den belgiske storklubben. Nå er han altså klar for opprykkskamp med Leicester.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL LEICESTER: Den tidligere Anderlecht-spilleren Marcin Wasilewski
  er klar for Leicester. (Foto: VIRGINIE LEFOUR/Afp)
TIL LEICESTER: Den tidligere Anderlecht-spilleren Marcin Wasilewski er klar for Leicester. (Foto: VIRGINIE LEFOUR/Afp)

Roma tenker langsiktig, og har funnet spilleren de vil ha som erstatter for Erik Lamela, som forsvant til Tottenham. Giallorossi håper å sikre seg den argentinske unggutten Leandro Paredes i januar, melder Calciomercatoweb. 19-åringen har allerede fått trøye nummer ti i Boca Juniors.

Les også: FX Europa-panelet lo seg skakke av denne missen
Les også: Se Myhres analyse: Arsenals dynamiske trio

Den gamle måltjuven Marc Degryse gikk nylig ut og sa at Axel Witsel er den viktigste spilleren for det belgiske landslaget. Ingen dårlig merkelapp å få med tanke på laget Belgia mønstrer for tiden. Milan, Fiorentina, Roma, Bayern München og Paris Saint-Germain viste alle interesse for midtbanespilleren i sommer. Men nå kan det se ut til at Napoli kan bli 24-åringens neste klubb. Ifølge Izvestia kan en overgang hvor Eduardo Vargas går motsatt vei være høyaktuell i januar.

STJERNE: Axel Witsel har vokst frem som en av Belgias aller
  beste spillere. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)
STJERNE: Axel Witsel har vokst frem som en av Belgias aller beste spillere. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)