SIGNERER IKKE: Adnan Januzaj nekter å skrive ny kontrakt med Manchester United før han får forsikring om at han blir satset på som et førstevalg. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
SIGNERER IKKE: Adnan Januzaj nekter å skrive ny kontrakt med Manchester United før han får forsikring om at han blir satset på som et førstevalg. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – City vil stjele byrivalens stortalent

Og Robert Lewandowski er visst likevel til salgs i januar. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Slik følger du Deadline Day på TV 2s plattformer

Er ikke Robert Lewandowskis overgang til Bayern München så sikker likevel? Ifølge Daily Express skal polakkens agent ha bekreftet at han har vært i samtaler med Napoli-president Aurelio De Laurentis. Dersom det skulle vise seg at Lewandowski likevel er mulig å flytte på i januar - mens Borussia Dortmund fortsatt kan få penger for ham - så vil nok Manchester United, Chelsea og Arsenal alle ha et ord med i laget.

Les også: Aston Villas danske midtstopper ute i ni måneder
Les også: Moyes tok alvorsprat med Young etter filming

Manchester United-manager David Moyes har fått seg en liten hodepine. Stortalentet Adnan Januzaj viste i helgens kamp mot Crystal Palace at han er noe utenom det vanlige. Men belgieren er ikke like trofast mot klubben som tidligere talenter. For 18-åringen har nektet plent å signere en ny kontrakt med Manchester United. Og i januar står han fritt til å forhandle med hvem han vil, da kontrakten hans går ut ved sesongslutt. Det har ikke gått Manchester City hus forbi, skriver Daily Mail. Januzaj mener han allerede er klar for A-lagsspill for de regjerende ligamesterne, og krever forsikringer om dette før han vil skrive under en ny kontrakt.

Moyes bekrefter også overfor Sportbild at han i flere år har vært ute etter Bayer Leverkusen-spissen Stefan Kießling, men at han aldri hadde råd til ham da han var manager i Everton. Om han fortsatt er interessert i spissen nå som han er sjef i Manchester United vil han ikke si noe om.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bayer Leverkusene Stefan Kießling. (Foto: Frank Augstein/Ap)
Bayer Leverkusene Stefan Kießling. (Foto: Frank Augstein/Ap)

Liverpool var veldig ivrig på å hente den greske kraftstopperen Kyriakos Papadopoulos fra Schalke 04 i sommer. Men en kneskade satte en stopper for en overgang. I stedet hentet Liverpool Kolo Toure, Mamadou Sakho og Tiago Ilori. Samtidig som både Daniel Agger og Martin Skrtel ble værende i klubben. Daily Express skriver nå at Arsenal seiler opp som en svært aktuell klubb dersom grekeren blir solgt i januar. Men The Gunners vil få kamp. Manchester City, Chelsea, Inter, AC Milan og Zenit St. Petersburg skal også være interessert.

Arsenal har vært gjennom en fransk, en nederlandsk og en spansk periode. Nå er det tyskere som gjelder på Emirates. Mesut Özil ble den sjette tyskeren i klubben da han signerte på Deadline Day. Fra før av er Per Mertesacker, Lukas Podolski, Thomas Eisfeldt, Serge Gnabry og Gedion Zelalem er allerede på plass. Men hvorfor stoppe med det? Nå uttaler Sami Khedira at han allerede savner Özil. Så hvorfor ikke hente midtbanespilleren fra Real Madrid. Ifølge Daily Star så kan The Gunners snappe Khedira foran nesen på Manchester United.

Les også: Fotballag møtte opp en time for seint på flyplassen - kan rykke ned
Les også: Kaká frasier seg lønn under skadeperioden

The Gunners ser imidlertid ut til å gå glipp av den målsky spissen Ciprian Marica. Rumeneren er et av de største navnene som er tilgjengelig som bosmanspiller i øyeblikket, men etter at Mario Gomez pådro seg en alvorlig kneskade i helgen, seiler Fiorentina opp som favoritter til å sikre seg 27-åringen, skriver Daily Mirror. Firenze-klubben har nok av penger etter at de solgte Stevan Jovetic til Manchester Citys b-lag i sommer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LEDIG PÅ MARKEDET: Ciprian Marica er klubbløs og kan signere
  for den klubben han vil. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)
LEDIG PÅ MARKEDET: Ciprian Marica er klubbløs og kan signere for den klubben han vil. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)

Det er ingen hemmelighet at Harry Redknapp liker spillere han kjenner fra før. Han har vel hentet Peter Crouch til de fleste klubbene han har vært manager i. Og han har allerede hentet Tom Carroll og Benoit Assou-Ekotto på lån fra gamleklubben Tottenham. Nå ønsker han å hente en spiss til Queens Park Rangers, og da er det naturlig å kikke til White Hart Lane igjen. Emmanuel Adebayor kan se ut til å bli for dyr. Og da kan det se ut til at Harry Kane er førstevalget for 'Arry, skriver Daily Mirror.

Les også: Djurgården vil gi Høgmo treårskontrakt
Les også: Steinar Nilsen ønskes som ny hovedtrener for Tromsø

Newcastle kan skryte av at klubbens sportsdirektør Joe Kinnear klarte seg gjennom hele overgangsvinduet uten å bruke penger. Ikke en cent gikk ut i overgangssum i sommer. Men laget er ikke blitt spesielt bedre av det. Men i januar. Da skal de handle. Da har Kinnear fått oversikt over spillertroppen og av markedet. Ifølge Daily Mail kan den unge Leeds-backen Sam Byram bli førstemann inn.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNG OG LOVENDE: Sam Byram rundet nylig 20 år, men regnes allerede
  som en av de beste spillerne i Championship. (Foto: Anna Gowthorpe/Pa
  Photos)
UNG OG LOVENDE: Sam Byram rundet nylig 20 år, men regnes allerede som en av de beste spillerne i Championship. (Foto: Anna Gowthorpe/Pa Photos)

Mange storklubber var interessert i Gaston Ramirez da uruguayaneren åpnet for å forlate Bologna i 2012. Derfor var overraskelsen stor da han endte opp i Southampton. Nå kan midtbanespilleren være på vei tilbake til Italia. Ifølge Daily Star er AC Milan interessert i 22-åringen.

Barcelona har sikret seg en ny spiller. Zico Jr Marecaldi blir den tredje svensken i klubben etter Henrik Larsson og Zlatan Ibrahimovic. Niåringen kommer fra femtedivisjonsklubben BK Olympic, hvor han fortsatt har til gode å debutere for A-laget, skriver Skånska Dagbladet.

Les også: Jonjo slapp med «shelven» mot gamleklubben
Les også: Derfor hadde ikke Solbakken lyst på Norge-jobben

Otman Bakkal herjet i Feyenoord-angrepet sammen med John Guidetti for noen år siden. 28-åringen fikk sin debut for Nederland og alt så rosenrødt ut. Men i stedet for å gjøre overgangen til Feyenoord permanent, solgte PSV Eindhoven ham til russiske Dinamo Moskva. Det ble ingen positiv opplevelse for Bakkal. Nå vender han tilbake til Nederland og Feyenoord for å få fart på karrieren igjen, skriver Sky Sports.

HJEM IGJEN: Otman Bakkal vender tilbake til Nederland og Feyenoord.
  (Foto: Francisco Seco/Ap)
HJEM IGJEN: Otman Bakkal vender tilbake til Nederland og Feyenoord. (Foto: Francisco Seco/Ap)