Gómez skadd da Fiorentina rotet bort seieren

Fiorentina maktet ikke å utnytte at Inter og Juventus spilte uavgjort lørdag kveld. Hjemmekampen mot Cagliari endte skuffende 1-1.

Firenze-klubben slet lenge med å få hull på byllen i søndagens oppgjør. Det gikk likevel mot seier da Borja Valero fikk stå alene på bakerste stolpe og heade inn 1-0 i det 71. minuttet.

Stjernespissen Mario Gómez måtte bæres av banen med en kneskade tidlig i annen omgang. Uten den tyske storscoreren ble det ingen flere scoringer for Fiorentina. I stedet snek Cagliari med seg et poeng mot slutten.

Også utligningen kom på heading. Innbytter Mauricio Pinilla styrte ballen i mål etter fint forarbeid av Victor Ibarbo på kanten.

Også Juan Cuadrado ble skadd søndag. Trolig er begge ute i lang tid.

– Skadene til Gómez og Cuadrado er ille. Jeg håper de viser seg ikke å være så alvorlige som vi tror, sa trener Vincenzo Montella, som også som også så David Pizarro utvist for protester mot dommeren på overtid. (©NTB)