RYKTENE SVIRRER   IGJEN: Arsenal ønsker å forsterke laget fremover på banen. Wayne Rooney segler opp som den heteste kandidaten.
RYKTENE SVIRRER IGJEN: Arsenal ønsker å forsterke laget fremover på banen. Wayne Rooney segler opp som den heteste kandidaten.

Sjekk søndagens fotballrykter: – Wengers storhandel fortsetter - vil hente Rooney til Arsenal

Mens Fernando Llorrente kan ende opp i Premier League. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Send oss ditt Instagram-bilde – vinn Pondus-stripe

Optimismen råder i Arsenal etter en sterk borteseier mot Sunderland lørdag. Også kjøpet av Mesut Özil har fått fansen til å tro på at over åtte års ventetid på et trofé kan nærme seg slutten. Nå er manager Arsène Wenger klar til å ruste opp ytterligere for å kunne stå løpet helt inn denne sesongen. «Gunners» vil ha inn en ny spiss allerede i januar og er ifølge Daily Mail klare til å teste Manchester Untieds vilje til å holde på Wayne Rooney. Spissen var sterkt ønsket av Chelsea i sommerens overgangsvindu, men et klubbskifte ble aldri noe av for Rooney. Arsenal har drøyt 280 millioner kroner å bruke, og klubben håper at Özil-kjøpet kan være med på å lokke Rooney til Emirates. 27-åringen har 18 måneder igjen av kontrakten, noe som betyr at United bør sikre seg en langstidsavtale med Rooney kjapt dersom markedsverdien på de rødes nummer ti ikke skal synke drastisk. Interessen rundt Luis Suárez ser ut til å kjølne i Arsenal, mye på grunn av at Liverpool ser ut til å utelukke et salg til en Premier League-klubb. Det er ventet at Real Madrid kommer på banen igjen i januar.

Les også: Özil-målgivende og Ramsey-dobbel for Arsenal
Les også: Bursdagsbarnet sørget for første Mourinho-tap

Mangel på spisser i Arsenal er nettopp grunnen til at dansken Nicklas Bendtner ikke fikk lov til å forlate klubben i sommer. Bendtner var gå godt som klar for Crystal Palace, men Arsène Wenger bekrefter ifølge Express at han stoppet overgangen som følger av mangel på alternativer fremover på banen.

Ting har ikke gått på skinner for Fernando Llorrente den siste tiden. Spanjolen har slitt med å få spilletid i Juventus og er for øyeblikket bak Carlos Tévez og Mirko Vucinic i rekken. Ifølge Daily Mirror kan Llorrente få en ny start i januar. Arsenal, Tottenham og Chelsea er blant klubbene som holder et tett oppsyn med den 28 år gamle spissen.

Stjernestatusen til Cristiano Ronaldo i Real Madrid er fortsatt skyhøy, men signeringen av Gareth Bale gjør at portugiseren ikke lenger er verdens dyreste fotballspiller. Angivelig skal signeringen av Bale ikke ha gledet Ronaldo på samme måte som fansen, og flere frykter nå at Reals toppscorer forrige sesong kan komme til å forlate hovedstaden til fordel for sin tidligere klubb Manchester United. Derfor er Real klar til å ta grep for at det ikke skal skje. Ifølge Daily Mail kommer Ronaldo til å få tilbud om en ny femårsavtale som vil gjøre ham til verdens best betalte fotballspiller. Over fem år vil Ronaldo avtalen sikre Ronaldo 710 millioner kroner. Med en årslønn på 77 millioner kroner vil Ronaldo tjene dobbelt så mye som Bale, noe som kan rette litt på 28-åringens humør. Årslønnen vil gjøre at Ronaldo tjener åtte millioner mer en Zlatan Ibrahimovic i året. Den nye kontrakten vil forhåpentligvis gi Ronaldo innrykket av at han er Real Madrids aller viktigste spiller.

SISTE: Ronaldo ble søndag enig med Real Madrid om forlengelse av kontrakten.

Les også: Gareth Bale scoret i Real Madrid-debuten

Artikkelen fortsetter under bildet!

SCORET I DEBUTEN: Cristiano Ronaldo gratulerer Gareth Bale med scoring mot Villarreal. (Foto: Alberto Saiz, © AS BJ**LON**)
SCORET I DEBUTEN: Cristiano Ronaldo gratulerer Gareth Bale med scoring mot Villarreal. (Foto: Alberto Saiz, © AS BJ**LON**)

Manchester United og Chelsea kommer til å kjempe om signarturen til stortalentet Ross Barkley. Som vi meldte i lørdagens fotballrykter, har José Mourinho allerede fått opp øynene for den talentfulle 19-åringen. Ifølge Express har også Barkleys gamletrener David Moyes plukket ut Barkley som en mulig signering.

Handlefesten er tydeligvis ikke over i Tottenham. Til tross for en rekke signeringer denne sommeren, vil manager André Villas-Boas ha mer. Ifølge Daily Mirror kommer Spurs til å komme med et bud på Milan-spiller Stephan El Shaarawy i januar. Det er ventet at El Shaarawy vil koste over 180 millioner kroner.

Blackburns Jordan Rhodes var med på å sikre ett poeng i lokaloppgjøret mot erkerivalen Burnley lørdag. Den ettertraktede spissen kan omsider komme til å skifte beite, og ifølge Express vil Wigan hente Rhodes.