KAN BLI PREMIER LEAGUE DUELL: Stefan Johansen (t.v.) og Nathaniel Chalobah i aksjon i kampen mellom England og Norge i U21 EM. Til våren kan de møtes i Premier League. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
KAN BLI PREMIER LEAGUE DUELL: Stefan Johansen (t.v.) og Nathaniel Chalobah i aksjon i kampen mellom England og Norge i U21 EM. Til våren kan de møtes i Premier League. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Tottenham vil hente Johansen

Og West Bromwich Albion har funnet gull. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Slik følger du Deadline Day på TV 2s plattformer

Stefan Johansen hadde kanskje ikke sin beste kamp mot Sveits. Men det skremmer ikke bort Premier League-klubbene. Ifølge Sports Direct skal Tottenham være klar for å legge over 60 millioner kroner på bordet for å få ham til England. Og Strømsgodset er nok lettere å forhandle med i januar enn i sommermånedene.

Les også: Premier League-spiller kjørte på syklist: – Lykke til med å finne mine utenlandske skilt
Les også: Bale kan bli venstreback i debuten

Monaco har strødd rundt seg med penger i halve Europa i sommer. Men keeper har de ikke kjøpt. De hentet inn Sergio Romero på lån fra Sampdoria. Men klubbeier Dimitrij Rybolovlev vil ha på plass en permanent løsning, og gjerne en fransk. De forsøkte å kjøpe Steve Mandanda fra Marseille i sommer uten å lykkes. Nå skal Tottenham-keeper Hugo Lloris være førstevalget i januar, skriver Daily Express.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET I MONACO: Monaco ønsker å kjøpe Tottenham-keeper Hugo
  Lloris. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
ØNSKET I MONACO: Monaco ønsker å kjøpe Tottenham-keeper Hugo Lloris. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

En som er på Tottenhams ønskeliste er Sochaux-backen Sebastien Corchia. Høyrebacken innrømmer nå ifølge L'Equipe at han kan komme til å forlate Sochaux i januar. Men Tottenham får tøff kamp av Arsenal dersom den franske klubben bestemmer seg for å selge 22-åringen. Lyon og Marseille vil også ha Corchia.

Les også: – Du må ha en konkurransedyktig tropp for å vinne titler
Les også: Adebayor må trene med reservene

Juventus ble nok litt skremt da Arsenal-manager Arsene Wenger plutselig åpnet pengekofferten og tømte sedler på bordet til Real Madrid for Mesut Özil. For nå tilbyr de Paul Pogba å doble lønnen sin for å forhindre at The Gunners gjør interessen sin for midtbanespilleren konkret i januar, skriver Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

POPULÆR: Juventus vil doble lønnen til Paul Pogba for å forhindre
  at midtbanespilleren forsvinner. (Foto: GIORGIO PEROTTINO/Reuters)
POPULÆR: Juventus vil doble lønnen til Paul Pogba for å forhindre at midtbanespilleren forsvinner. (Foto: GIORGIO PEROTTINO/Reuters)

Crystal Palace-manager Ian Holloway bekrefter at han gjorde et siste forsøk på å hente Wilfried Zaha tilbake på lån fra Manchester United. Han sendte en forespørsel til David Moyes på Deadline Day for å være helt sikker på at muligheten ikke var der, skriver Metro. Zaha ble solgt til Manchester United i januar, men ble lånt tilbake til Palace ut sesongen. 20-åringen kan få sin United-debut mot nettopp Crystal Palace lørdag.

Les også: Parr med i troppen mot Manchester United
Les også: Di Canio ble grisetaklet av Barton, viste ut dommeren - og senket Newcastle

Det er ikke alltid det lønner seg å være kravstor. Owen Garvan spilte en sentral rolle i Crystal Palace' opprykkssesong. Men da midtbanespilleren satt som krav å være i førsteoppstillingen til Ian Holloway, endte det med at han ble vraket fra klubbens 25-mannstropp i Premier League. Nå må den tidligere Ipswich-spilleren håpe på at en klubb ønsker å leie ham, skriver Sky Sports.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅ TRIBUNEN: Owen Garvan krevde fast førstelagsplass. Nå må
  han se første halvdel av sesongen fra tribunen. (Foto: John Walton/Pa
  Photos)
PÅ TRIBUNEN: Owen Garvan krevde fast førstelagsplass. Nå må han se første halvdel av sesongen fra tribunen. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Chelsea verner om sine favoritter. Nå har klubben lagt en ny og forbedret langtidskontrakt på bordet til 18-åringen Islam Feruz. Angriperen er ønsket av Arsenal, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Barcelona og Juventus skal alle være klare for å slå til dersom Feruz ikke setter navnet sitt på papiret for Chelsea, skriver Sky Sports.

Saido Berahino er det neste store. 20-åringen som vokste opp med å spille fotball barbeint i Burundi, og har vært ute med skade i sju måneder, har vært en åpenbaring denne sesongen. Han scoret hattrick i sin ligacupdebut for West Bromwich Albion, og har scoret i begge sine kamper for Englands U21-landslag. Nå ønsker Bolton å hente ham på lån, skriver Daily Mirror.

Les også: Her er skjønnheten som er kjernen i Real Madrids konflikt med Özil
Les også: Solbakken var interessert i dansk landslagstrenerjobb

Noen som husker Michael Mifsud? Den maltesiske spissen var en stor suksess i Lillestrøm. Han har gått klubbløs etter at han forlot Valletta FC i hjemlandet i juni. Nå er 32-åringen på vei mot et nytt utenlandseventyr. Ifølge Malta Today er han i forhandlinger med den australske A-League-klubben Melbourne Heart. Mifsud har spilt for Coventry, Barnsley, Vallette (to opphold) og Qormi etter at han forlot Lillestrøm i 2007.

TIL AUSTRALIA: Michael Mifsud er på vei til australsk fotball.
  (Foto: RAY ATTARD/Afp)
TIL AUSTRALIA: Michael Mifsud er på vei til australsk fotball. (Foto: RAY ATTARD/Afp)