Hamdallah har slått til i AaFK. I kveld kan det bli mer nettsus for marokkaneren i kampen mot Molde (Foto: Øijord, Thomas Winje)
Hamdallah har slått til i AaFK. I kveld kan det bli mer nettsus for marokkaneren i kampen mot Molde (Foto: Øijord, Thomas Winje)
tippesaken_header
tippesaken_header

Fylkesduellen i Tippeligaen på oddsen fredag

Vi tror på mål begge veier

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Aalesund - Molde (Scorer begge lag?) J: 1,50 N: 2,10

Southend United - Scunthorpe United H: 2,20 U: 3,05 B: 2,70

Totalodds: 3,30

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Aalesund - Molde (Scorer begge lag?) J: 1,50 N: 2,10

Om kampen: Nr. 3 mot nr. 8. Ti poeng skiller. Aalesund tok ti poeng på de fire før de tapte 1-2 borte for Rosenborg i siste kamp før seriepausen. Med seier sist ville gullhåpet vært til stede, men nå er det ti poeng opp. VIking og Haugesund er ikke langt bak i kampen om bronsen. Trener Jan Jönsson må her klare seg ut suspenderte Matland (f) og James (a). Det er stadig noe skaderusk i mannskapet. Molde hadde 0-2-5 på de sju første, men slo AaFK 4-1 hjemme i den åttende runden. Uansett har aldri MFK meldt seg på i serien etter den særdeles skrale starten, men i kamper som dette står det litt ekstra på spill. Dagens bortelag oppnådde 2-1-1 i august. September ble innledet med 4-0-seier hjemme over et svekket Vålerenga. Gulbrandsen (a) har vært god etter overgangen fra Lillestrøm. Han scoret blant annet to ganger mot VIF, men denne ser han ut til å miste. Hussain (m) og Agnaldo (a) er blant de øvrige som ikke er helt i orden. AaFK vant det første møtet mellom disse i toppdivisjonen, i 2003, siden står det 9-5-0 i MFKs favør i seriesammenheng. U velges foran B, men 1,50 for at begge lag scorer er spillet. KAMPEN vises på TV 2 Zebra. Sendingen starter kl 18:30.

Om spillet: AaFK har 16/6 totalt og 8/3 hjemme, Molde 7/4 borte og 15/7 totalt. Mellom lagene står det 11/4 i serien siden 2003. Tallene aler for at 1,50 for scoring begge veier kan brukes på kupongen.

Southend United - Scunthorpe United H: 2,20 U: 3,05 B: 2,70

Southend vant de tre første, over lag de stadig har bak seg. Siden har de tapt tre kamper, for lag de nå har foran seg. Forrige helg ble det 1-3 her for Morecambe for Phil Browns utvalgte. Julian Bennett (f) og Marc Laird (m) sliter fremdeles med skader. Adam Thompson (f) er tilgjengelig igjen etter landslagsspill for Nord-Irlands U21-lag, og hjemmelaget har ingen nye problemer. Scunthorpe har 1-4-1. De vant første kamp, og har scoret først i fem. Nå kommer de fra 1-1 hjemme mot Newport og 1-1 borte mot Northampton. Cliff Byrne (f), som tidligere var kaptein, er nå tilbake i klubben på et 93-dagers "emergency loan" fra Oldham. Om han spiller her er noe usikkert. Christian Ribeiro (f) måtte tidlig ut sist, og han blir ute i fire til seks uker. Kaptein Michael Collins (m) ble skadd like før pause mot AFC Wimbledon for tre kamper siden. Scunthorpe ledet da 2-0, men tapte kampen 2-3. Collins har siden ikke spilt og han er neppe tilbake før i slutten av oktober. Dette er lagenes 47. møte, og vi satser pengene på at Southend tar sin 14. seier i de innbyrdes møtene.

Få gratis kortleser her