Tengsareid (Foto: hesteguiden.com)
Tengsareid (Foto: hesteguiden.com)

Han kjører dagens største favoritt

Det er ingen tvil om hvem som vinner i Bergen i kveld. Her er torsdagens travtips.

Mens vi lader opp til helgen og V75 med 60 millioner kroner i potten, tar vi en tur innom Bergen i kveld hvor det avvikles dobbel V5. Du kan kjøpe en andel i TV 2s andelslag på disse løpene, samt V65-omgangen på Jarlsberg i morgen på TV 2s andelstorg hos Rikstoto.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Travekspert Morten Rustad har levert følgende analyse på V5A-omgangen i kveld:

Her er TV 2s ekspertkupong:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

Det er noen store favoritter i V5A-omgangen på Bergen Travpark i dag, mens det også er noen åpne løp som gjør at premiene kan bli ganske bra.

En av favorittene kommer ut i V5A-1 i form av 7 Rolls Royce. Den har vært veldig god i det siste. Nå har den ikke startet på en måned, men det er også det eneste som taler mot den. Er ikke en spesielt rask hest, men den har gode avslutninger som sitt varemerke. En mulig banker. Ønsker du å gardere er skrellhestene 2 Next Catarina, 5 Chelsea Transs R. og 6 Somollified.

I V5A-2 kan flere hester vinne. 1 Art Nattfari har vært god i ny regi, 2 Solberg Spikeren trives på distansen, 3 Oda Mai er en sprinter, 6 Karmøy Eld var god sist, 5 Fakseflya har vært god på Østlandet, 7 Sofus K. G. er god nok til å vinne dette løpet, 8 Gosengutt er en lynrask hest, mens det er en enorm kuskeforbedring på 12 Kringelandsbestina. I sum er dette et åpent løp som fortjener så mange kryss som mulig.

V5A-3 er et fint, lite felt med kaldblodshester i høyt grunnlag. 7 Nes Odin er favoritt etter pause og det er litt tvilsomt. 6 Vertigo Prins har startet som en rakett nest- og tredje sist. Det står nok mellom disse tre. Men ta gjerne med 9 Doktor Jaros som er en seiersmaskin og 5 Tomdin Ø. K er god nok til å vinne et løp som dette.

Dagens største favoritt kommer ut i V5A-4 og heter 10 Priority Photo. Den har vært veldig god to ganger etter pause. Har vært helt suveren og spesielt nest sist imponerte den. Møter ikke noen motstand å snakke om så den bør bare vinne. Det er ingen verdi i hesten ettersom knappe 90 prosent har spilt på den, men den har en veldig god sjanse til å vinne og er dagens banker.

V5A-5 er et løp for kaldblodshester i lavt grunnlag og er som vanlig et garderingsløp. Men det er én hest som er spennende. 13 Motveit Mai er et femtevalg i spillet og står på 40 meter tillegg. Men den leverte et strålende løp etter startgalopp sist. Dette er uansett et løp du må gardere så bredt som mulig.

Tipp på lag med TV 2s traveksperter