Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
tippesaken_header
tippesaken_header

Dansk-svensk oddsdobbel torsdag

To favoritter hjemmefavortter skal innfri

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

AC Horsens - Vejle BK H: 1,60 U: 3,30 B: 4,00

Örebro SK - Assyriska FF H: 1,37 U: 3,65 B: 5,80

Totalodds: 2,19

Innleveringsfrist: 18:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

AC Horsens - Vejle BK H: 1,60 U: 3,30 B: 4,00

Horsens måtte ta turen ned i vår. De er nå nr. 2 med 5-0-2. Etter tapene for serieleder Hobro og fire Køge vant de 4-1 borte over nier Hvidovre. Trener Johnny Mølby var svært tilfreds med sine elever sist. Her må han klare seg uten suspenderte Steffen Kielstrup (m), men både André Bjerregaard (m) og Thomas Kortegaard (m) returnerer. Vejle står med 1-1-1 både hjemme og borte. De tar denne korte reisen etter 1-1 borte mot treer Fredrericia og 1-2-tap borte for tabellavslutter Marienlyst, og de er uten seier på tre kamper. Vejlenserne har et par fravær, men spillerne som er ute, har ikke vært på banen så langt. Horsens har kommet klart best ut av disse, og H kjøpes til 1,60.

Örebro SK - Assyriska FF H: 1,37 U: 3,65 B: 5,80

Örebro er nr. 2, ett poeng bak Falkenberg. Vertene har ikke bedre enn 1-3-1 på sine siste fem, men lagene de har avgitt poeng mot er henholdsvis nr. 1, 3, 4 og 5. Hjemmelaget spilte 1-1 her mot Falkenberg før det ble samme resultat borte mot Degerfors for elleve dager siden. Trener Per-Ola Ljung må klare seg uten suspenderte Magnus Wikström (f)) i denne. Ilir Bersiha (f) er fremdeles ute. Assyriska startet som sist sesong bra også nå, men de ser igjen ut til å ende rundt midten. Gjestene har tatt sju poeng på sine siste ni kamper. I de to siste før oppholdet tapte de henholdsvis 1-2 hjemme for Hammarby og 0-2 borte for Falkenberg. De har tatt 22 av sine 31 poeng hjemme i Södertälje. Trener Azrudin Valentic får til dette oppgjøret tilbake David Durmaz (f), Sotiris Papagiannopoulos (f) og Hezha Agai (m), slik at alternativene blir flere enn de var sist. Örebro har 9-2-0 hjemme på Behrn Arena, og mot et formsvakt Assyriska skal de komme tilbake på vinnersporet.

Få gratis kortleser her