torsdagkveld
torsdagkveld

– I kveld kan alt gå galt

«Torsdag kveld»-gjengen har lite under kontroll før sesongpremieren.

Av Sandra Kristiansen og Anna Sofie Nesse

– I dag er den største utfordringen å komme i mål. Vi er rustne, vi har ikke øvd, vi har ikke stilt lys, vi vet ikke hvor mange sketsjer som vil funke, så alt kan skje. Også har vi med Stian Blipp som er en løs kanon, sier John Brungot, før innspillingen av sesongens første program av «Torsdag kveld fra Nydalen».

Med en splitter ny rollebesetning, er det nye utfordringer å bryne seg på for gjengen som utgjør programmet.

Les også: Her kliner Stian Blipp og Henrik Thodesen til under strippeshow

– Alle er løse kanoner

I tillegg har Alex Rosén fått æren å sparke det hele i gang som gjesteprogramleder - og ifølge ham kan alt gå galt.

– Her kan alt gå galt, for alle er løse kanoner, og så er det jeg som skal holde orden på det. Dét føler jeg kan gå litt galt. Men hvis det er noen som prøver seg så slår jeg bare hardt i bordet, sier han.

Alex innrømmer at han er nervøs i forhold til sin egen oppgave.

– Det er veldig skummelt, men det er en fantastisk gjeng. Kjenner at jeg har sommerfugler i magen, røper Rosén.

Les også: Lene Nystrøm får gjennomgå i Torsdag Kveld fra Nydalen

– Det ser dyrt ut

Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup blir ikke å se i den kommende sesongen. Som sine arvtagere har de fått inn Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen, som debuterer i kveld.

Ifølge ringreven Brungot ser det foreløpig bra ut.

– Man må håpe det blir en oppgradering. Det er alltid kjipt hvis man pusser opp, også blir det styggere. Foreløpig er vi i fliseleggingsfasen, og det ser veldig bra ut. Jeg mener det ser dyrt ut. Stian og Marian ser ut som en million dollars, så da bruker det å funke. Så kan det gamle toalettet og de andre tingene som man trenger bare være der, tilføyer han, og henviser til seg selv.

Les også: Her blir Morten Ramm intervjuet av Danmarks radio

Strippeshow

Seerne kan blant annet vente seg strippeshow under kveldens program, der Stian Blipp, Henrik Thodesen, Marian Saastad og Sigrid Bonde Tusvik får gleden av å svinge seg på strippestang.

Ifølge Sigrid skulle en tro at hun ikke har gjort annet den siste tiden.

– Vi jobber i en guttebransje, og er det noe gutter har lyst å se så er det poledancing. Derfor ble det skrevet inn i manus, så det skal gjennomføres. Det kommer til å gå veldig bra. Jeg fødte for fem måneder siden så jeg er veldig løs i bekkenmuskelaturen, så jeg svinger meg rundt den stanga som om jeg ikke har gjort annet de siste fem månedene.