Willian (Foto: OLLY GREENWOOD, © og/nb)
Willian (Foto: OLLY GREENWOOD, © og/nb)

– Chelsea er bedre enn Tottenham på alle mulige måter

Willian forklarer hvorfor han signerte for London-klubben.

Willian (25) så lenge ut til å ende opp hos Tottenham på White Hart Lane, men José Mourinho og Chelsea hadde tydeligvis et ess i ermet. Den offensive midtbanespilleren signerte for Chelsea i slutten av august og kan få sin debut for blåtrøyene i bortekampen mot Everton lørdag.

I et intervju i brasiliansk media forklarer Willian hvorfor han valgte Chelsea som sitt neste stoppested etter at Anzji Makhatsjkala valgte å kutte storsatsingen.

– Chelsea er en bedre klubb enn Tottenham på alle mulige måter. Jeg har snakket med mine brasilianske landsmenn i klubben, spesielt David Luiz. Jeg er også glad for å spille for José Mourinho. Det var definitivt min avgjørelse, sier Willian til Globosporte ifølge Daily Mirror.

25-åringen sier at han alltid har hatt en drøm om å spille for Chelsea. Roman Abramovitsj og co. skal ha tidligere ha kommet med bud på Willian, uten å få gjennomslag hos verken Sjakthar Donetsk eller Anzji. Nå håper Willian at spill for Chelsea vil hjelpe ham til en plass på Brasils VM-lag til mesterskapet på hjemmebane i 2014.

– Det er målet mitt. Jeg vil spille VM, være blant de 23 spillerne i troppen. Jeg har en drøm, for å oppfylle den må jeg ha en god sesong for Chelsea, sa Willian i et intervju med brasiliansk TV ifølge SkySports.

Tror du Willian blir en suksess i Chelsea? Si din mening i kommentarfeltet nederst på siden!

OFFISIELT KLAR FOR CHELSEA: Willian ble onsdag presentert som Chelsea-spiller ved klubbens treningsfelt Cobham. (Foto: Chelseafc.com)
OFFISIELT KLAR FOR CHELSEA: Willian ble onsdag presentert som Chelsea-spiller ved klubbens treningsfelt Cobham. (Foto: Chelseafc.com)