ØIF Arendal spillerne hopper ekstatiske i ring etter seier over Haslum i første semifinale i sluttspillet. (Foto: TV 2)
ØIF Arendal spillerne hopper ekstatiske i ring etter seier over Haslum i første semifinale i sluttspillet. (Foto: TV 2)
tippesaken_header
tippesaken_header

Håndball og fotball spilles på oddsen onsdag

ØIF Arendal bør innlede med seier

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Stord HK - ØIF Arendal H: 2,50 U: 8,50 B: 1,55

CF Córdoba - Deportivo La Coruña H: 2,25 U: 2,95 B: 2,55

Totalodds: 3,49

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Stord - ØIF Arendal H: 2,50 U: 8,50 B: 1,55

Seriestart i Postenligaen for menn. Begge har gjort unna to cuprunder, og gått greit videre. De møtes også i neste runde i cupen. Stord er tilbake etter to sesonger på andre nivå. Trener Vidar Gjesdal har fått inn spillere som Andreas Geitrem, Henrik Knudsen og Christian Spanne, og det ventet at vestlendingene skal klare å styre unna nedrykksstrid, i det som trolig blir en jevn sesong. Vertene har noe smårusk i troppen før denne premieren. ØIF Arendal spilte seg til sluttspillfinale i vår, men der ble det to tap for Elverum. Trener Leif Gautestad har utvidet mannskapet med Einar Ingi Hrafnsson og Rene Bach Madsen.Avgangene er få, bredden i troppen god. Gjestene kan være med å kjempe om en tredjeplass. Med mannskapet skal det se rimelig bra ut. 1,55 for borteseieren spilles.

CF Córdoba - Deportivo La Coruña H: 2,25 U: 2,95 B: 2,55

2. runde. Det spilles ikke returkamp. Begge disse lagene fra andre hylle kommer inn i denne runden. Córdoba har tatt seg til 5. runde alle de tre foregående sesongene. De har nå innledet serien med 2-1-1. I helgen røk de 0-1 borte for Eibar. Trener Pablo Villanueva Fernández stiller ikke med helt toppet mannskap, men han hevder at cupen også denne gangen prioriteres. Deportivo La Coruña har etter nedrykket i vår vunnet begge bortekampene, tapt begge hjemmekampene. I helgen ble det 0-1 hjemme for Murcia. Gjestene har måttet kutte kraftig i utgiftene, og troppen teller bare 17 profesjonelle spillere. I denne lar trener Fernando Vázquez flere av sine antatt beste få hvile. Dessverre tilby ikke NT singel på denne, men 2,25 for H er godkjent betaling.

Få gratis kortleser her