rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Rekdal tror på norsk poengtap

Her er Kjetil Rekdals oddstips.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på oddsprogrammet (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Med seier mot Sveits vil Norge ta et langt steg retning Brasil-VM, men Kjetil Rekdal tror det bare blir uavgjort for det norske landslaget i den TV 2-sendte kampen i kveld. Alle kampene på Rekdals oddskupong i dag kommer fra Norges VM-kvalifiseringsgruppe.

Lever kupongen her!

Norge - Sveits (VM-kval gr. E) H: 2,45 U: 3,10 B: 2,55

Norge har 3-2-2 og ligger på andreplass i gruppe E med 11 poeng. Norge må vinne skal dem ha en sjanse om å vinne gruppa, men også for å unngå å bli den dårligste toeren i kvalifiseringen. Norge slo Kypros 2-0 på fredag og bare Semb Berge ser ut til å være tvilsom til kampen. Sveits har 4-3-0 og leder med fire poeng. Spilte 1-1 mot Norge i Sveits for et års tid siden. Ledet 4-1 mot Island sist, men snublet mot slutten i kampen som endte 4-4. Stor fare for at Sveits parkerer bussen foran målet sitt i denne kampen da uavgjort er et godt resultat for dem. Rekdal tror på nettopp uavgjort til en relativt god odds.

Kypros - Slovenia (VM-kval gr. E) H: 2,85 U: 3,10 B: 2,10

Kypros ligger sist i gruppa med fire poeng på sju kamper. De kom hjemme mot Sveits (0-0) og Island (1-0). Tapte mot Norge på hjemmebane sist fredag. Sliter med skader og har lite å spille om. Slovenia har en ørliten sjanse til å komme seg til VM, men da må kypriotene slås her. Har to strake seire i kvalifiseringen og vant det motsatte oppgjøret 2-1. Rekdal tror slovenerne tar sin tredje strake seier her.

Island - Albania (VM-kval gr. E) H: 2,00 U: 3,10 B: 3,05

Veldig viktig kamp. Begge lagene står på ti poeng og ligger ett poeng bak Norge og ett poeng foran Slovenia. Island sjokkerte da de hentet opp 1-4 til 4-4 borte mot Sveits sist fredag. Slo Albania 2-1 i det motsatte oppgjøret og er favoritter her. Albania tapte 1-0 borte mot Slovenia sist, men spilte 1-1 hjemme mot Norge nest sist. Rekdal tror islendingene rir på en positiv bølge for tiden og slår albanerne i kveld.

Dermed blir kupongen seende slik ut:

Norge - Sveits U 3,10

Kypros - Slovenia B 2,10

Island - Albania H 2,00

Totalodds: 13,02

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

Lever kupongen her!

Lykke til med eventuelle spill!