TILBAKE PÅ TRENING: Luis Suarez. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)
TILBAKE PÅ TRENING: Luis Suarez. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Real Madrid gir ikke opp Suarez

Og Ukrainas Messi er fortsatt aktuell for engelsk fotball. Les dagens overgangsrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. septermber.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Les også: Slik følger du Deadline Day på TV 2s plattformer

Det ble en deprimerende sommer for Luis Suarez. Hans mange forsøk på å komme seg bort fra Liverpool, førte ingen vei. Verken agentens kreative tolkning av klausuler i kontrakten hans eller hans forsøk på å gjøre seg usmakelig blant fans og klubbledelse ga åpning for klubbytte. Nå er han pent nødt til å bli ved Merseys bredder. I hvert fall frem til januar. For da kommer Real Madrid med et nytt fremstøt for å sikre seg uruguayaneren. Ifølge Marca vil den spanske storklubben hente enten Suarez eller Radamel Falcao før innspurten på sesongen.

Også Barcelona har interesser i England. Klubbpresident Sandro Rosell sier til den katalanske tv-stasjonen TV3 at de syntes Chelseas krav for å la David Luiz ble for høyt, men at situasjonen kan være en helt annen i januar, skriver Daily Star.

Les også: Blatter: – Kan ha vært feil å gi Qatar fotball-VM
Les også: Her varter fysioen opp med en dobbeltredning

Yevhen Konoplyanka ble koblet til Manchester United, Chelsea og Arsenal i sommer, men ble værende i Dnipro. Nå forteller ukrainerens agent at det kom et bud på 90 millioner kroner fra en engelsk klubb, som ble avslått. Men at det er ventet at klubben vil komme med et nytt bud i januar, skriver Daily Mirror. Allerede i kveld kan engelske fotballtilhengere få se litt av hva 23-åringen kan tilføre Premier League. Da møtes nemlig Ukraina og England i Kiev.

«UKRAINAS MESSI»: Yevhen Konoplyanka kan havne i England. (Foto: Georgios Kefalas/Ap)
«UKRAINAS MESSI»: Yevhen Konoplyanka kan havne i England. (Foto: Georgios Kefalas/Ap)

Alle trodde Stoke ville selge Asmir Begovic og satse på Jack Butland, da klubben hentet U21-landslagskeeperen fra Birmingham i januar. Men i de tre første kampene har Begovic voktet målet, mens veteranen Thomas Sørensen har sittet på benken. Butland har vært degradert til tredjevalg. 20-åringen hadde et reelt håp om å spille seg til en plass i neste års VM-tropp, men skal han klare det så må han spille fotball. Nå har Sheffield Wednesday kastet ut en livbøye til Butland. De ønsker å hente ham på lån og satse på ham i Championship resten av sesongen, skriver Daily Mail.

Les også: Hyuri (21) med vanvittig solomål i debuten
Les også: Morten Olsen: – Armenia-tapet var vårt 11. september

Yossi Benayoun har vært i England etter at han forlot Racing Santander for West Ham i 2005. Han har også vært i Liverpool, Chelsea og Arsenal. Ingen Premier League-klubber viste interesse da israeleren ble ledig på markedet i sommer, og nå er han på vei tilbake til Spania. Ifølge Daily Mirror har Benayoun kommet til enighet med Getafe, og signerer trolig for klubben innen kort tid.

TIL SPANIA: Yossi Benayoun havner trolig i Getafe. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
TIL SPANIA: Yossi Benayoun havner trolig i Getafe. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Newcastle ble tilbudt den islandske målmaskinen Alfred Finnbogason i sommer. Heerenveen ville ha i overkant av 40 millioner kroner for spissen. Men Newcastle hadde tydeligvis planer om ikke å bruke penger i sommer. For Alan Pardew gikk gjennom overgangsvinduet uten å bruke så mye som en penny. Finnbogason har åpnet sesongen med seks mål på fire kamper, mens The Magpies har scoret ett mål på sine tre første oppgjør. Nå åpner de for å hente ham i januar i stedet, skriver The Journal.

Les også: Drillo om Barcelona-sammenligningen: – Vi har hentet inspirasjon fra dem
Les også: Drillo om Hitzfeld-utspillet: – Helt uforståelig

Chelsea har Petr Cech og Thibaut Courtois på lønningslisten. Likevel melder nå den portugisiske avisen A Bola at klubben nå vil hente Victor Valdes fra Barcelona når kontrakten hans går ut neste sommer. Det betyr i så fall kroken på døren for minst en av de to landslagskeeperne de allerede har.

INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Liverpool ønsket å hente den brasilianske spissen Diego Costa i sommer, men lyktes ikke. Det har vært ventet at Brendan Rodgers vil gjøre et nytt fremstøt i januar. Spesielt hvis Luis Suarez skulle forsvinne. Men nå sier Atletico Madrid-spissen at han ikke har planer om å forlate klubben, skriver Metro.

Les også: Parr-konkurrent raser mot Palace: – Jeg føler avsky
Les også: – Beckham signerte for Arsenal

Mladen Petric fikk ikke ny kontrakt med Fulham. Nå kan han likevel få en ny sjanse i Premier League. Ifølge Daily Mail kan kroaten få kontrakt med West Ham. The Hammers er ute etter en spiss etter at det ble klart at Andy Carrolls skade var verre enn først antatt.

KAN BLI I ENGLAND: Mladen Petric kan få en ny sjanse i engelsk fotball. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
KAN BLI I ENGLAND: Mladen Petric kan få en ny sjanse i engelsk fotball. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)