Ida Alstad
Ida Alstad

Stjernesmell for Alstad: – Ser ut som Cecilia Brækhus etter 10 runder

Ida Alstad måtte spille med bandasje.

Ida Alstad meldte overgang fra Byåsen til danske Team Tvis Holstebro før inneværende sesong. I fredagens kamp mot nyopprykkede Nykøbing Falster fikk hun et brutalt møte med den nye virkeligheten.

Etter kampen la Alstad ut et bilde av det forslåtte ansiktet sitt på Instagram.

– Jeg ser ut som Mike Tyson eller Cecilia Brækhus etter 10 runder, forteller Alstad til tv2.no.

– Det var hode mot hode i kontra. Det smalt skikkelig. Jeg skulle være tøff å reise meg med en gang, fortsetter hun.

Les: Ida Alstad klar for dansk klubb

Spilte med bandasje
Alstad skjønte fort at hun trengte hjelp.

– Det gjorde skikkelig vondt, men jeg fikk ikke noe hodepine, så jeg valgte å spille 2. omgang. Jeg synes faktisk jeg var bedre i 2. omgang med bandasje, forteller Alstad.

Hun og lagvenninnene kunne til slutt juble for 28-25-seier, men underveis fikk Alstad alt annet enn lette arbeidsforhold.

– Det virket som om motstanderen var obs på meg, og var ute etter å markere seg. Men jeg skal «bætterdø» markere meg tilbake! Nå har jeg det største blåøyet jeg har hatt i karrieren, men det er bare fint. Nå ser jeg ekstra farlig ut i kampen onsdag, humrer Alstad.

Tøffe treninger
På onsdag møter Team Tvis Holstebro København. Alstad merker at nivået er høyere på andre siden av Skagerak.

– Det er spennende. Jeg er sikker på at jeg kommer til å utvikle meg som spiller her. Holstebro satser på hurtig spill og stor fart i alle faser. Laget imponerer meg. Det er stor treningsvilje og alle er i god form. Treningene gjenspeiler det. Når jeg svetter ut tre skjorter på trening, sier vel det litt om innsatsen, sier Alstad.