Travtrener og kusk Jomar Blekkan stiller med tre store favoritter på Leangen i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Travtrener og kusk Jomar Blekkan stiller med tre store favoritter på Leangen i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Blekkans hat trick

Jomar Blekkan har ikke mindre enn tre store favoritter på Leangen i dag. Her er mandagens travtips.

Det ble spilt inn over 11.000 kroner på andelskupongene til TV 2 i går. I tillegg ble det utbetalt gevinster for over 550.000 kroner til personer som hadde levert travkupongen gjennom spillboksen her på Sport & Spill!

Skulle Blekkan vinne med alle disse spørs det om ikke premiene blir lave. Vi satser imidlertid på noen skreller i de første løpene. Du kan som vanlig la TV 2s traveksperter tippe for deg i andelslagene våre. I dag kan du kjøpe andeler i V65-omgangen på Leangen, samt V64-omgangen i Halmstad.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Det er bare tre uker siden de samme ekspertene vant inn over en halv million kroner på andelskupongene sine.

I dag er det derbydags på Bjerke hvor i underkant av 1,1 millioner norske kroner er lagt til sekserpotten i V64-omgangen. Det betyr langt større verdi for tipperne og det er naturligvis disse pengene vi jakter i dag.

Les også: Slik tipper du på lag med TV 2s traveksperter

Dersom du vil gjøre som storvinnerne i går kan du også levere inn din egen kupong. Våre eksperter har satt opp et forslag til en kupong du kan endre som du vil – eller levere som den er. Travekspert Morten Rustad har analysert kveldens V65-omgang på Leangen og her er hans vurdering:

Her er TV 2s ekspertkupong:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V65-1 er et hoppeløp og de er tradisjonelt litt åpne løp og dette er intet unntak. Favoritten 11 Sandalett er i fin form, 4 Staro Gardenia er helt grei, 10 Itsy har et fint løp på papiret og det samme har 9 Princess Beat. Det er helt greie favoritter, men det er et par obs-hester. Først og fremst 1 Frances Marita som kommer ut i årsdebut. Den var veldig god i fjor høst og er hyperaktuell om den er i form. 13 Beauty de Quattro var positiv i hardt selskap i Drammen sist. Dette er et åpent løp som fortjener en del garderinger.

V65-2 er et montéløp. Her er 6 Seaborn Simona stor favoritt, men den har ikke gått montéløp så det er litt suspekt at den er så stor favoritt. Den må for all del garderes.4 Alwood er lynrask fra start og vant montésprint sist. Der slo den 3 Lobella B. B. Begge disse kan vinne her. 7 Overture F. H er også en god sprinter. Halvskummelt løp man ikke kan stole helt på favoritten.

Jomar Blekkans første av tre favoritter kommer ut i V65-3 i form av 3 Deweydefeatstruman. Var helt overlegen de siste to gangene. Det som taler i mot er at det er voltestart noe denne hesten ikke er vant med, men det er et lite felt så det kan gå bra likevel. Den må ha en god sjanse. Dersom den ikke vinner er det et åpent løp.

Blekkans andre hest for dagen er 8 B. B. Petter N. i V65-4. Den har overbevist ganske bra og har vunnet tre strake seire. Den blir det ikke lett å slå. Eneste som taler i mot er at det er en relativt fersk hest som står i andre rekke. Men med normalt forløp vinner denne. Definitivt veldig åpent om den ikke vinner.

Hans siste hest er 10 Husankongen i V65-5. Den har vært veldig god og særlig på sprint. Den møter riktignok flere gode hester som 5 Prins Tom og 2 Snosøy Elda. 12 Storsjarmøren, 6 Bjørkekvikk og 8 Vorset Martin må regnes med. Husankongen er nok den svakeste av Blekkans tre favoritter.

I V65-6 kommer superobjektet 7 Creek’s Star ut. Måtte trave 1600 meter i dødens i derbykvalifisering. Nå kuskeforbedres den med Atle Solhus. Har et bedre spor enn hovedkonkurrent 10 Rico Lundager og kan komme seg foran den og få tidlig tet. Dette er et veldig bra spill. Burde vært favoritt, men er bare et andrevalg. En fin bankerkandidat.

Tipp på lag med TV 2s traveksperter