Thoresen scoret i SKA-seier

Patrick Thoresen scoret ett mål da SKA St. Petersburg slo Avtomobilist Jekaterinburg 6-4 på bortebane i ishockeyserien KHL søndag.

Den norske landslagsstjernen spilte 15.45 minutter og hadde fire skudd på mål da SKA tok sin annen strake seier i den nye sesongen.

34 sekunder ut i midtperioden forechecket Thoresen i midtsonen og vant pucken fra en hjemmespiller nær blålinjen. Han satte fart mellom backene og satte inn 2-0 med et backhandskudd alene med keeper.

SKA tok ledelsen tidlig i første periode og ga den aldri fra seg. Laget ledet både 3-0 og 5-1 før hjemmelaget fikk noen trøstemål mot slutten.

Jonas Holøs noterte også målpoeng i KHL søndag. Han hadde pasningen til Lokomotiv Jaroslavls 1-1-mål i bortekampen mot Avangard Omsk, men det endte med 2-5-tap.

Holøs spilte fram til Anton Buts scoring i overtallsspill 7.19 minutter ut i midtperioden. Nordmannens slagskudd ble styrt inn, men bare 24 sekunder senere tok hjemmelaget ledelsen for godt. (©NTB)