Bale så Wales tape

Verdens dyreste fotballspiller, Gareth Bale, ble aldri satt i aksjon da Wales røk 1-2 borte mot Makedonia i VM-kvalifiseringen fredag.

På grunn av manglende kamptrening var ikke Bale blant Chris Colemans utvalgte i den walisiske startoppstillingen i Skopje. Den ferske Real Madrid-stjernen ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Ivan Trickovski tok Makedonia i føringen etter 21 minutters spill. Arsenals formsterke midtbanemann Aaron Ramsey utlignet til 1-1 fra straffemerket seks minutter før slutt.

Bale varmet opp på banen i pausen. Han måtte se lagkameratene sine slippe inn mål og tape oppgjøret 1-2 ti minutter før slutt etter en nettkjenning fra Aleksandar Trajkovski.

Tapet gjorde at VM-håpet brast for Wales. Laget står med kun seks poeng etter sju kamper og har ingen mulighet for å sikre seg omspillsplass som toer i gruppe A.

Det er lite trolig at Bale spiller samtlige minutter når Wales tar imot Serbia på hjemmebane tirsdag. Den tidligere Tottenham-spilleren har ikke spilt en kamp siden juli. (©NTB)