Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Rekdals oddssuksess

Kjetil Rekdals oddstrippel i går gikk inn til pene 6,49 i odds. I dag går han for en trippel i ligacupene.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på oddsprogrammet (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Grimsby (1,85), Aldershot (1,80) og Forest Green (1,95) ga Kjetil Rekdal et pent overskudd i går. Engelsk og fransk ligacup står på programmet i dag.

Lever kupongen her!

Peterborough - Reading H: 2,90 U: 3,15 B: 2,05

Hjemmelaget er i kjempeform etter nedrykket fra Championship sist sesong. Fire kamper, fire seire har det blitt for manager Darren Ferguson, sønn av den tidligere United-manageren Sir Alex. Sist helg ble det hele 5-0 borte mot Tranmere. Reading rykket ned fra Premier League i våres, men har bare 1-1-2 i Championship så langt. Tapte 0-1 for Blackpool i helgen. Tross divisjonsforskjellen går Rekdal for hjemmeseier her.

Huddersfield - Charlton H: 2,15 U: 3,00 B: 2,85

Hjemmelaget står med 2-1-1 i Championship og står med to strake seire så langt mot Millwall (1-0) og Bournemouth (5-0). Slo Bradford 2-1 i den første runden i ligacupen. Charlton har hatt en trøblete start på sesongen og står fortsatt uten seier i Championship. Bournemouth (1-2), Middlesbrough (0-1) og Barnsley (2-2) har vært motstanderne. Slo imidlertid League Two-klubben Oxford 4-0 i den første runden i ligacupen. Rekdal tror også her på hjemmeseier.

Caen - Auxerre H: 1,75 U: 2,95 B: 3,65

Caen startet sesongen i Ligue 2 forrykende med seire over Dijon (3-1), Stade Laval (2-1) og Créteil (3-0), samt 2-0 over Metz i den første runden i ligacupen. Sist helg ble det imidlertid tap 1-2 mot Troyes. Auxerre startet sesongen med to uavgjorte mot Nancy (0-0) og Nimes (1-1) før det ble 1-4-tap for Lens. Sist ble det seier 2-0 hjemme mot Châteauroux. Brest ble slått 4-1 borte i ligacupens første runde. Caen har fire strake hjemmeseire mot Auxerre og Kjetil Rekdal tror det blir en femte seier i dag.

Dermed ser kupongen slik ut:

Peterborough – Reading H 2,90

Huddersfield - Charlton H 2,15

Caen - Auxerre H 1,75

Totalodds: 10,91

Innleveringsfrist: Klokken 18:40.

Lever kupongen her!

Lykke til med eventuelle spill!