I ENGLAND: Gareth Bale fikk beskjed om å komme hjem til England ettersom Tottenham og Real Madrid ikke er kommet til enighet om overgangssum. (Foto: David Davies/Pa Photos)
I ENGLAND: Gareth Bale fikk beskjed om å komme hjem til England ettersom Tottenham og Real Madrid ikke er kommet til enighet om overgangssum. (Foto: David Davies/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Manchester United utelukker ikke Bale

Og Real Madrid-trio tilbudt til Arsenal. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Husk også å få med deg Fotballrykter på tirsdager, onsdager og torsdager på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 11.15.

Tottenham og Real Madrid kommer visst ikke helt til enighet om overgangssummen for Gareth Bale. Og nå har Spurs-direktør Daniel Levy bestemt seg for å spille hardball med sine spanske forhandlingspartnere. Bale ble kalt hjem fra Spania i går, og ifølge Tottenham skal en annen klubb ha kommet på banen. Det ble spekulert i at en desperat David Moyes, på jakt etter en storsignering for å markere seg for fansen, var mannen bak det nye budet. Selv om det er lite trolig Manchester United har penger til å utby Real Madrid, så ville ikke Moyes utelukke det helt på pressekonferansen etter mandagens kamp mot Chelsea, skriver Daily Mail. Trolig er «budet» en del av Levys plan om å få mest mulig penger for Bale.

Les også: Carragher spår slutten for Torres: – Kommer aldri tilbake på samme nivå
Les også: Lampard handset mot United: – Klinkende klart straffespark

David Moyes ser ut til å måtte bite i det sure eplet og innse at Marouane Fellaini faktisk har steget i verdi i sine år i Everton. Ifølge Daily Mirror skal skotten nå være klar med et bud på 220 millioner kroner for belgieren. Nesten det dobbelte av det Moyes mente at Fellaini var verdt for to uker siden. Budet skal være 180 millioner umiddelbart og 40 millioner fordelt på ulike bonuser. Og et United-kjøp kan sette igang en midtbanekarusell. For Everton vil erstatte Fellaini med Wigans James McCarthy, og Wigan på sin side vil da prøve å hente Nick Powell på lån fra Manchester United for å fylle hullet etter McCarthy.

Newcastle kan imidlertid rote det hele godt til. For dersom Yohan Cabaye forsvinner til Arsenal, så vil de gå for James McCarthy, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

POPULÆR KAR: Både Everton og Newcastle vil ha James McCarthy.
  (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)
POPULÆR KAR: Både Everton og Newcastle vil ha James McCarthy. (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)

En annen som ofte taler med to tunger er Jose Mourinho. Chelsea-manageren ga Wayne Rooney 48 timer på å levere en skriftlig overgangssøknad til Manchester United, men sa samtidig at han nå regner med at Rooney blir værende på Old Trafford da han uttalte seg på pressekonferansen etter gårsdagens kamp.. Så da kan man vel regne med at et nytt Chelsea-bud på landslagsspissen er rett rundt hjørnet.

Det ble ingen vinner da Manchester United og Chelsea møttes mandag. Nå er lagene involvert i en ny kamp. Nå er det Porto-stopperen Eliaquim Mangala som er prisen det kjempes om. Begge klubbene var representert på tribunen da Porto vant 3-0 over Maritimo i helgen. Premier League-duoen får imidlertid tøff kamp om franskmannen. Ifølge Daily Mirror er også Barcelona veldig interessert i 22-åringen. Barca har vært på stopperjakt i hele sommer, men ikke nådd frem i sine fremstøt for Thiago Silva, David Luiz eller Laurent Koscielny.

Les også: Supportere hadde sex på banen etter kampslutt
Les også: Se Frode Gryttens Mourinho-hyllest

Real Madrid vil ikke bare ha Gareth Bale. De planlegger også et fremstøt overfor stakkars Luis Suarez. Carlo Ancelotti klarer visst ikke å se på hvor vondt uruguayaneren har det i Liverpool, og vil hente ham til Madrid for å gi ham livsgnisten tilbake. Men for å få penger til å hente Premier League-duoen, så må det selges unna. Og det kan komme Arsenal til gode. For Arsene Wenger er ute etter «spesielle» spillere, og trioen Karim Benzema, Angel Di Maria og Mesut Özil er ikke som alle andre fotballspillere. Daily Mirror skriver at trioen er tilbudt til The Gunners. Både Benzema og Di Maria skal være lite lystne på å forlate tapasrestaurantene i Madrid for fish and chips i Islington, mens Özil er mer åpen for å flytte på seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SAMLET FLOKK: Arsenal ønsker å hente Real Madrid-trioen Karim
  Benzema, Mesut Özil og Angel di Maria (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)
SAMLET FLOKK: Arsenal ønsker å hente Real Madrid-trioen Karim Benzema, Mesut Özil og Angel di Maria (Foto: DOMINIQUE FAGET/Afp)

Navnet Todor Nevelev er nok ikke det mest kjente rundt om. Men da Gareth Bale begynte å lete etter hus i Madrid, så var det vel den naturligste sak i verden å koble «Bulgarias Bale» til Tottenham? 20-åringen fra Botev Plovdiv har en landskamp, og blir altså sammenlignet med Bale i spillestil. Ifølge Daily Mail skal Spurs ha hatt speidere på plass da Botev Plovdiv i helgen vant 3-2 over Slavia Sofia. Men på andre siden av Nord-London, skal Arsenal allerede ha et bud på 27 millioner kroner klart for Nevelev.

Les også: Brukte ulovlig spiller i Solbakkens debut
Les også: Schneider ny trener for Moa

Andre Villas-Boas har lært etter Willian-fadesen, og tar ingenting på forskudd nå. Han bekrefter overfor Daily Mail at Tottenham er nær ved å signere den rumenske midtstopperen Vlad Chiriches - så fremt ikke en annen klubb kommer og snapper ham. Tottenham betaler 75 millioner kroner for 23-åringen.

Cardiff har fått selvtillit etter seieren over Manchester City. Nå har de kontaktet Barcelona for å forsterke laget ytterligere. Manager Malky Mackay har ikke mistet gangsynet helt og prøvd å hente en av Barcas stjerner. Men han ønsker å leie Isaac Cuenca for den kommende sesongen. Kantspilleren kan se langt etter spilletid på Camp Nou denne sesongen og er tilgjengelig på lån. Men Cardiff får trolig kamp om 22-åringen, skriver Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET I CARDIFF: Isaac Cuenca var på lån til Ajax forrige sesong.
  Nå ønsker Cardiff å hente Barcelona-spilleren. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
ØNSKET I CARDIFF: Isaac Cuenca var på lån til Ajax forrige sesong. Nå ønsker Cardiff å hente Barcelona-spilleren. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

Ifølge Marca skal Barcelona mottatt et bud fra Paris Saint-Germain. Den franske klubbens styrtrike eiere sa tidligere i sommer at de kunne hente hvem de ville fra Barcelona, men den de nå vil ha er verken Lionel Messi eller Andres Iniesta. Den PSG ønsker å hente er Pedro Rodriguez. Franskmennene skal ha lagt inn et bud på i overkant av 300 millioner kroner.

Les også: Mourinho mener Moyes er skyld i Rooney-kaos
Les også: Her heller Bellamy vann over dommeren

Det har vært rolig rundt Liverpool den siste tiden. Med to seirer i ligaåpningen så har det virket som om Brendan Rodgers har slått seg til ro med at stallen hans er god nok for gull. Men den gang ei. Han ønsker å hente Victor Moses på lån fra Chelsea. Kantspilleren har nesten et helt lag foran seg i kampen om å få spille på en kant i Chelsea. Men de blå krever 18 millioner kroner for å leie ham ut en sesong. Det vil ikke Liverpool betale, skriver Liverpool Echo. De vil heller ikke betale ham den lønnen han har på Stamford Bridge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Victor Moses, Chelsea (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Victor Moses, Chelsea (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Norwich har gjort noen spennende signeringer i sommer. Og manager Chris Hughton er visst ikke ferdig på overgangsmarkedet. Ifølge Daily Mail er han nå i ferd med å sikre seg den australske landslagsspilleren James Troisi på lån fra Atalanta.

Anzji Makhatsjkala fortsetter å rydde unna sine høytlønnede spillere. Men de lar dem ikke gå på billigsalg. Nå har klubben kommet i den situasjonen at Monaco er begynt å prute på prisen de har satt på Lacina Traore. Monaco som har strødd rundt seg med penger i hele sommer, syntes 167 millioner kroner i meste laget for spissen. Ifølge Izvestia er 136 millioner kroner det Monaco-eier Dimitrij Rybolovlev er villig til å betale.

Les også: Markus Henriksen ikke med i troppen til skjebnekampene
Les også: Børvens mål sammenlignes med Bergkamps drømmescoring

Manchester City ønsker å hente Martin Demichelis fra Atletico Madrid, men for at spanjolene skal la argentineren dra, så må de ha en erstatter på plass. Nå skriver Marca at Ajax har avvist et bud fra Atletico Madrid på Toby Alderweireld.

Adem Ljajic nærmer seg en overgang til Roma. Den offensive midtbanespilleren har prøvd i hele sommer å komme seg bort fra Fiorentina, men overganger til Milan, Atletico Madrid og Galatasaray har gått i vasken. Men med Erik Lamela på vei til Tottenham, har nå Roma hevet budet sitt til nærmere 80 millioner kroner. Fiorentina krever 100 millioner, men alt tyder på at partene kommer til enighet, skriver Gazzetta dello Sport.

TIL ROMA: Adem Ljajic ser ut til endelig å få viljen sin og
  får forlate Fiorentina. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)
TIL ROMA: Adem Ljajic ser ut til endelig å få viljen sin og får forlate Fiorentina. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)