I SPANIA: Det ryktes at Gareth Bale er på plass i Spania for å signere med Real Madrid.  (Foto: GLYN KIRK/Afp)
I SPANIA: Det ryktes at Gareth Bale er på plass i Spania for å signere med Real Madrid. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Spansk avis: – Bale klar tirsdag kveld

Møtte ikke på Tottenham-trening.

Spekulasjonene rundt den walisiske stjernevinger fortsetter med full styrke. Blir han i Tottenham? Kan Manchester United sikre seg underskriften hans foran nesen på Real? Ikke ifølge Marcas kontakter i klubben.

Avisen skriver at Real Madrid-sjefene føler seg sikre på at de kan kunngjøre Bale-kjøpet tirsdag. Etter planen skal han fly til den spanske hovedstaden for å bli presentert som Real-spiller onsdag.

BBC meldte tidligere tirsdag at Bale ikke møtte til trening i London. Han har vært på en kort ferie i Marbella, men skulle vært tilbake på Tottenhams treningsfelt tirsdag.

Forrige uke skal Premier League-klubben ha blitt enig med Real Madrid om en overgangssum på 795 millioner kroner (99 mill. euro) for stjernespilleren. Bale får ifølge Marca 80 millioner kroner i året og undertegner en seksårsavtale.

Samtidig spekulerer britiske medier i at Manchester United-manager David Moyes har kastet seg inn i kampen om Tottenhams juvel. Manageren svarte at han ikke har lagt inn bud på spilleren, men avviste likevel ikke interessen helt. (©NTB)