IKKE IMPONERT: Al Jazeera hevder at Joe Hart ikke var en del av fremtidsplanene til Roberto Mancini.. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
IKKE IMPONERT: Al Jazeera hevder at Joe Hart ikke var en del av fremtidsplanene til Roberto Mancini.. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Al Jazeera hevder City ville selge Joe Hart

– Merkelig, sier Lundekvam.

Søndag gikk Manchester City på et sjokktap borte mot nyopprykkede Cardiff. En av de som måtte tåle kritikk etter nederlaget var keeper Joe Hart som opptrådte nølende på noen av baklengsmålene.

Ville ikke fått tillit
Hart har vært Citys soleklare førstevalg mellom stengene de siste sesongene, men mye tyder på at ting ville endret seg dersom ikke det hadde vært for trenerbytte på Etihad i forkant av denne sesongen.

For Roberto Mancinis assistent David Platt, som også måtte ta sin hatt og gå i sommer, avslører nå at Hart ikke var med i fremtidsplanene til han og Mancini.

– Dersom Mancini og jeg fortsatt var i Manchester City så ville ikke Hart vært der. Vi hadde tatt en avgjørelse om å hente Asmir Begovic, skal han ha sagt ifølge Al Jazeera.

Les også: Historiske Cardiff slo City etter mesterlig snuoperasjon

Oppspinn
Mandag går likevel ryktene om at uttalelsen bare er oppspinn som har oppstått i sosiale medier.

Selv skriver David Platt på Twitter at han er overrasket over ryktene som har kommet ut, og sier han må ha blitt feilsitert etter at han uttalte seg om Begovic under oppgjøret mellom Liverpool og Stoke forrige helg.