Gareth Bale og Hulk
Gareth Bale og Hulk

Sjekk mandagens fotballrykter: – Bale klar for Real Madrid - Hulk skal erstatte ham

Og Manchester United, Arsenal og Atletico Madrid slåss om Chelsea-stjerne. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Husk også å få med deg Fotballrykter på tirsdager, onsdager og torsdager på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 11.15.

Gareth Bale skal nå være klar for Real Madrid. Ifølge The Telegraph skal 24-åringen ha dratt til Spania lørdag og oppholdt seg i en villa i Malaga i påvente av å få lov til å sette underskriften sin på en seksårskontrakt med Real Madrid. Ettersom laget spiller bortekamp mot Granada i kveld, skal arbeidere ha rigget opp en scene på Santiago Bernabeu, hvor waliseren skal presenteres for fansen i løpet av tirsdag. Det skal nå være snakk om en overgang til drøyt 760 millioner kroner - noe som gjør ham til tidenes dyreste fotballspiller. Så nå er han pent nødt til å stille Cristiano Ronaldo fullstendig i skyggen for å leve opp til overgangssummen. Spurs ville ha Alvaro Morata eller Fabio Coentrao i bytte som en del av overgangen, men må nå ta til takke med noen kofferter med penger.

Les også: Moas trener fikk sparken
Les også: Wenger hevder media hjernevasker fansen

Nå håper Tottenham å få brukt noen av disse pengesedlene på Erik Lamela. Rapporter fra Italia før helgen gikk ut på at Roma ville ha mer penger for sin argentinske kantspiller. 21-åringen ble sittende på benken i samtlige 90 minutter mot Livorno søndag, og skal visstnok ha sjekket flyrutene til London på mandag. Med seg på flyet kan han få venstrebacken Federico Balzaretti. Ettersom Spurs ikke fikk Coentrao, som visstnok ikke ville til klubben, så har de ifølge Daily Mail spurt Roma om å få leie Balzaretti ut sesongen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅ SPURS' ØNSKELISTE: Federico Balzaretti er ønsket
  som ny venstreback i Tottenham. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)
PÅ SPURS' ØNSKELISTE: Federico Balzaretti er ønsket som ny venstreback i Tottenham. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)

En annen som kan være på vei til White Hart Lane er Hulk. Den fysisk sterke angriperen er en god venn av Andre Villas-Boas, og er til stadighet blitt koblet til en overgang til Tottenham. Og nå ligger alt til rette for en overgang, skriver Daily Mirror. Hulk er i unåde med både fans og klubbledelse i Zenit St. Petersburg, Tottenham trenger en angriper og Tottenham har altfor mye penger til rådighet.

Les også: Børvens mål sammenlignes med Bergkamps drømmescoring
Les også: Barcelona vant uten Messi

Bales ankomst i den spanske hovedstaden, gjør veien inn på laget lang for Angel Di Maria. Det har gått tunge rykter om at den argentinske driblefanten kan være på vei til Arsenal. En overgangssum på i underkant av 230 millioner kroner vil være nok til å ta ham bort fra Real Madrid. Og skulle den overgangen gå i orden, vil Real Madrid nesten gå i null på overgangsfronten i sommer. Salgene av Gonzalo Higuain, Jose Callejon, Raul Albiol og da Di Maria vil ha gitt 730 millioner kroner inn, skriver Marca. Dermed blir de 30 millionene de har lagt ut for Bale et spytt i havet for dem.

Men det er ikke sikkert at The Gunners velger å gå for Di Maria dersom de får napp hos Chelseas Juan Mata. Den spanske stjernen fikk nok en spiller foran seg i rekkefølgen på Stamford Bridge da Willian dukket opp i helgen. Manchester United har lenge vist interesse for 25-åringen, men ifølge Daily Mirror skal Arsenal nå være klar for å komme med et bud på spilleren som Chelsea snappet foran nesen på dem i 2011.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EN ØNSKET MANN: Juan Mata har ingen høy stjerne hos Jose Mourinho.
  Men en rekke klubber vil ha ham dersom Chelsea lar ham gå. (Foto: Jonathan
  Brady/Pa Photos)
EN ØNSKET MANN: Juan Mata har ingen høy stjerne hos Jose Mourinho. Men en rekke klubber vil ha ham dersom Chelsea lar ham gå. (Foto: Jonathan Brady/Pa Photos)

Chelsea ønsker neppe å selge Mata til Manchester United, men ser kanskje ikke Arsenal som en direkte rival i gullkampen i Premier League. Slik det er blitt sagt Manchester United gjør med The Gunners i forhold til Wayne Rooney. Men det spørs om de tenker sånn dersom The Gunners skulle ende opp med begge to som følge av knivingen mellom de to «gullkandidatene». Da er en tryggere løsning for Chelsea å la Mata dra hjem til Spania. Marca melder at Atletico Madrid ønsker å leie Mata den kommende sesongen. Det vil sørge for at Chelsea slipper å møte ham i Premier League, samtidig som Mata får spilt kamper slik at han kommer med i Spanias VM-tropp neste sommer.

Les også: Fellah aktuell for dansk klubb
Les også: Fin Inter-start for Mazzarri

Arsenal-fansen kan drømme om Mata og Rooney, men alt tyder på at Yohan Cabaye blir sommerens første kjøp. Franskmannen har ifølge Daily Mail gått til streik og nekter å spille for Newcastle før overgangsvinduet stenger. Arsenal fikk nei til sitt bud på i underkant av 80 millioner kroner, men et nytt på 115 millioner kroner skal være på vei. Newcastle på sin side vil ha 150 millioner kroner før de lar den franske landslagsspilleren gå.

Selv ikke en nysignering vil glede Arsenal-fansen mer enn om klubben selger Nicklas Bendtner. Dansken har foreløpig ikke klart å komme til enighet med noen klubber. I egne øyne holder han verdensklasse og fortjener lønn i verdensklasse. Men av en eller annen grunn er det ingen klubber i verdensklasse, med økonomi i verdensklasse, som har vist interesse for ham. Nå vil både Crystal Palace og West Bromwich Albion ha Bendtner, melder Daily Mail. Så nå må 25-åringen ta stilling til om han vil spille fotball denne sesongen eller bare tyne ut mest mulig penger av Arsenal.

Artikkelen fortsetter under bildet.

WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha
  penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)
WHAT TO DO? Nicklas Bendtner må ta stilling til om han vil ha penger eller skal spille fotball. (Foto: Fabio Ferrari/Ap)

En annen spiller som kan forsvinne fra Real Madrid som følge av Bale-overgangen, er Mesut Özil. Den tyske midtbanespilleren skal ikke være fornøyd med at Real Madrid ikke vil gi ham lønnsøkning. I England sitter Manchester United og følger nøye med. Men heller ikke de skal være villig til å gi Özil det han ønsker i lønn. Kravene hans ville ifølge AS gjøre ham til Uniteds best betalte spiller. Noe Robin van Persie neppe ville akseptere. Men den regjerende Premier League-mesteren kan vurdere noen kreative løsninger for å tilfredsstille Özils ønsker. Og en overgangssum på 340 millioner kroner skremmer ikke bort de røde djevlene.

Les også: Se Tom Høglis første scoring for Club Brugge
Les også: Foreløpig ingen Solbakken-effekt i Parken

Manchester United-manager David Moyes gjorde seg ikke mer populær blant Everton-fansen da han i helgen gikk ut og sa at The Toffees burde ta hensyn til spillernes karrierer og la Marouane Fellaini og Leighton Baines gå til Manchester United. Dersom hans neste bud på 310 millioner kroner blir avvist - som det er varslet at det vil bli - så vil Moyes droppe Baines og konsentrere seg om å sikre seg Fellaini, melder Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITEDS FØRSTEVALG: Marouane Fellaini skal være på topp på Manchester
  Uniteds ønskeliste. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
UNITEDS FØRSTEVALG: Marouane Fellaini skal være på topp på Manchester Uniteds ønskeliste. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Lazio er på spissjakt. De har brukt mye tid og krefter på å lokke Burak Yilmaz fra Galatasaray, men nå er de i ferd med å gi opp. I stedet vil de nå gå for PSV Eindhovens slovenske tankcenter Tim Matavz, skriver Gazzetta dello Sport.

Les også: Strandberg i ordkrig med Thorsteinsson
Les også: Historiske Cardiff slo City etter mesterlig snuoperasjon

Florian Thauvin var et hett navn i England i vinter, men den 20 år gamle offensive midtbanespilleren valgte en overgang til Lille fremfor å flytte ut av Frankrike. Han ble på lån til Bastia ut sesongen for å flytte nordover til Lille i sommer. Men før han har spilt en kamp for klubben, kan han forsvinne. Både Lyon og spesielt Marseille har vært ivrige på å overtale Lille til å selge juvelen. Nå har Marseille nesten doblet sitt forrige bud, og lagt en pakke på nærmere 80 millioner kroner på bordet for Thauvin. Ifølge L'Equipe kan det nå nede med at 20-åringen havner på Stade Velodrome.

Den tidligere Brann-spilleren Paul Scharner har fremtiden i sine egne hender. Kicker skriver at østerrikeren nå er løst fra kontrakten med Hamburger SV og står fritt til å finne seg en ny klubb.

STÅR FRITT: Paul Scharner er nå klubbløs og styrer sin egen
  fotballfremtid. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
STÅR FRITT: Paul Scharner er nå klubbløs og styrer sin egen fotballfremtid. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)