Barcelona vant uten Messi

Barcelona pangåpnet sesongen med 7-0 mot Levante forrige helg. Søndag var Adriano eneste målscorer da Málaga ble slått 1-0 i spansk 1. divisjon.

JUBEL: Adriano jublet for scoring. (Foto: JON NAZCA/Reuters)

Malaga - Barcelona 0-1 (0-1):

Den brasilianske forsvarsspilleren smalt til minuttet før pause. Ballen seilet i mål bak Willy Caballero i Málaga-buret. Han scorer sjeldent, men når han endelig kan juble gjør han det med stil.

Etter hvilen ble Adriano erstattet med Dani Alves. Ingen av de gjenværende spillerne maktet å få ballen i nettet. Dermed endte det med ettmålsseier for Barcelona, som etter to serierunder står med full pott.

Málaga hadde likevel en gedigen mulighet til å utligne midtveis i annen omgang, da en avslutning traff stolpen bak Victor Valdés. Barcelona vartet også opp med flere store sjanser mot slutten.

Storstjernen Lionel Messi spilte ikke kampen på grunn av skade.

Barcelona beholdt tabelltoppen med seieren, men bare på målforskjell foran Atlético Madrid, Athletic Bilbao og Villarreal.

Atlético vant tidligere søndag hele 5-0 over Rayo Vallecano. Raúl García markerte seg kanskje sterkest med to scoringer. Samtidig holdt spilte Levante 0-0 hjemme mot Sevilla.